A Demóna film szereplői egymás mellett

Ezek a színészek együtt szerepeltek gyerekeikkel - és észre se vettük

Ki ne szeretne egy filmvásznon osztozni a hollywoodi filmsztár szüleivel? Sokaknak ez nem csak álom volt, hanem a valóság is, mi pedig volt, hogy észre sem vettük. Íme néhány színész, akik gyermekeikkel szerepeltek egy filmben!


Angelina Jolie és Vivienne Jolie-Pitt

Bright Side

A 2014-es óriási sikernek örvendő Disney-mese, a Demóna főszereplője Angelina Jolie volt, aki biológiai lányával, Vivienne Jolie-Pittel játszott együtt a filmben. Lánya az 5 éves Aurora szerepét kapta meg és azért esett rá a választás, mert egyedül ő nem tartott anyja óriási szarvaitól, amit a szerep kedvéért kellett viselnie.

Domhnall Gleeson és Brendan Gleeson

Bright Side

Ha színészcsaládba születsz, akkor a gyermekkorod nagy részét valószínűleg a filmdíszletek között töltöd a híres szüleid mellett. Így könnyebben ejti a színész szülők gyermekét ámulatba a kamerák és a rivaldafény világa. Így lehetett ez Domhnall Gleesonnel is, aki apjával együtt játszott a Harry Potter-filmekben.

Jon Voight és Angelina Jolie

Bright Side

Angelina Jolie-nak egyedülálló lehetősége jutott arra, hogy a hollywoodi filmsztár édesapjával, Jon Voight-tal osztozzon a filmvásznon. A Lara Croft: Tomb Raider című filmben Voight alakította a főszereplő édesapját.


Nyitókép: Instagram

(Bright Side)