Teletubik

Elég fura dolog történt a Teletubikkal

A Teletubik című műsor 25. évfordulójának tiszteletére Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa és Po gondoskodnak arról, hogy örökségük védve legyen, és nem kevesebb, mint 5 millió dolláros biztosítást kötnek magukra. Pontosabban az ikonikus egyenes, kör, szögletes és háromszög alakú antennáikra.


A hét elején a szeretett kvartett egy látványos aláírás ceremóniával tette hivatalossá a dolgokat az Empire State Building tetején, amelyet piros, sárga, lila és zöld fényben világítottak meg, hogy ezzel is utaljanak a Teletubik színeire.

A kötvényt a Lockton londoni Lloyd's ügynökség közvetítette, és az aláírás előtt a Lloyd's képviselője alaposan megvizsgálta, hogy minden egyes antenna kifogástalan van-e (ami nyilvánvalóan abban is volt).

Végül is, elég okos lépés volt ez a Teletubik részéről. El tudnánk képzelni a gyerekkorunkat a tévé képernyőjén lévő homályos jelenlétük nélkül? Nem is beszélve a jellegzetes antennáik nélkül? Ez enyhén szólva is lesújtó lenne. De így most már mindannyian megnyugodhatunk, miközben a Teletubik műsor továbbra is a befogadás és a pozitív gondolkodás üzenetét terjeszti a rajongóknak a születésnapi ünnepségük alatt.

Nem a Teletubik az egyetlen hírességek, akiknek óriási biztosítási kötvényei vannak jellegzetes eszközeikre, hiszen mostantól ők is csatlakoznak azon sztárok igen exkluzív klubjához, akiknek a legértékesebb testrészeikre is van hasonló biztosításuk, köztük Heidi Klumhoz, aki 2 millió dollárra biztosította a lábait. Igaz, a nyomása sem ér egyikük Mariah Carey-nek, aki 44 millió dollárért biztosította a lábait és az öt oktávos hangját. Szóval, az az 5 millió dollár nem is olyan vad, ha így nézzük.