Blake Lively új filmjének egyik jelenete közben

Hamarabb érkezhet a Velünk véget ér című film, mint vártuk

Ha te is óriási rajongója vagy Colleen Hoover, Velünk véget ér című romantikus regénynek, akkor készülj, mert nagyon jó hírünk van a számodra!


A PureWow elmondása szerint a Sony Pictures és a Wayfarer Studios bejelentette, hogy a könyv Justin Baldoni által rendezett filmadaptációja a vártnál is hamarabb kerülhet a mozikba. Bár a forgatás jelenleg szünetel az írók folyamatban lévő sztrájkja miatt, azt már megerősítették, hogy a rajongók 2024. február 9-én találkozhatnak a mozivásznon Lily Bloommal, Ryle Kincaiddel és a könyv többi szereplőjével.

A szerző 2016-os regénye, amelyet édesanyja igaz története ihletett, a főiskolát végzett Lily-t mutatja be, aki találkozik és beleszeret egy Ryle nevű sármos idegsebészbe. Kettejük között romantikus kapcsolat alakul ki, ám a boldogságuk félbeszakad, mikor Lily életébe visszasétál az exe, Atlas.

A filmadaptációban Blake Lively alakítja Lilyt, Baldoni játssza Ryle-t, Brandon Sklenar Atlas-t, Jenny Slate Allysa-t, Hasan Minhaj pedig Marshallt.

A rajongók azonban nem örültek ennek a szereposztásnak, ugyanis a könyvben sokkal fiatalabbak a szereplők, mint akik a filmben játsszák majd őket. Lily csupán csak 23 éves, Lively pedig már 35. A 39 éves Baldoni pedig a 30 éves Ryle-t alakítja. A szerző erre azonban úgy reagált, hogy már a könyvben is idősebbre kellett volna írja a karaktereket.

Hoover így nyilatkozott:

„Ahogy elkezdtem készíteni a filmet, azt gondoltam, hogy meg kell öregíteni őket, mert elszúrtam. Szóval ez az én hibám.”

Mindenesetre a könyv szerzője azt ígérte, hogy nagyon jó végeredmény fog születni.

„Rendkívül boldog vagyok, és most már az elvárásaim is felemelkedtek, és ezt tartani is fogom.”