Ilyen, amikor egy táncművész egy 10 méter mély medencében tangózik

Ilyen, amikor egy táncművész egy 10 méter mély medencében tangózik

Általában is nehéz táncstílusnak számít a tangó, nem még akkor, ha egy 10 méter mély medencében kell eltáncolni. Bár sokunknak ez lehetetlen feladat lenne, a spanyol művésznek, Ariadna Hafeznek végül sikerült, a végeredmény pedig gyönyörű lett.A különleges koreográfiát maga Hafez készítette, a felvételeket pedig Bastien Soleil, francia rendezővel vettek fel közösen.

Mindezt az olasz Padovában, a világ egyik legmélyebb, 40 méteres medencéjében forgatták. Egy merülés nagyjából másfél percig tartott, és Hafez összesen 600 alkalommal ment a víz alá. A forgatás öt teljes napot vett igénybe. A táncosnő minden percét kiélvezte: Jordana nevű lap szerint ugyanis gyerekkori álma, hogy vízi élőlény legyen, és imádta a vízben töltött töltött időt.

Hafez elmondta, a vízben a gravitáció szinte megszűnik létezni, a mozgások lassabbak és kimértebbek, ezért a mozdulatok is élvezetesebbek. Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy a táncművész másik szenvedélye a búvárkodás, ezért nem okozott nagy gondot neki a mélység.