wednesday soorzat netflix

A Wednesday lekerülhet a Netflixről

A sorozat, amelyben Jenna Ortega játssza Wednesday Addams főszerepét, tavaly novemberben került fel a Netflixre. A széria pedig hatalmas sikert aratott, ám most veszélybe kerülhet.

A Wednesday lett egyébként a Netflix minden idők harmadik legnépszerűbb angol nyelvű tévésorozata 752,52 millió megtekintett órával. A rajongók imádták Ortega alakítását a mogorva tinédzserként, sokan pedig már alig várják, hogy érkezzen a második évad.


A hatalmas siker ellenére azonban a Netflix még nem hosszabbította meg a Wednesdayt egy második szériával. A sorozat népszerűsége alapján ez garantált, a kérdés csupán annyi, hogy hol?

A Netflix nagyon szeretné megtartani a Wednesdayt a platformján, de a streamingszolgáltatónak nem biztos, hogy van választása, mivel a sorozat a Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) terméke.

Az Amazon és az MGM 8,5 milliárd dolláros (7,06 milliárd forintos) megegyezést kötött – vagyis a Wednesday jogai is automatikusan átkerülnek a vállalathoz. Ez pedig azt jelenti, hogy a második évad premierje már nem a Netflixen, hanem az Amazon streaming óriásán, a Prime Videón lesz látható.

Persze ez még nem teljesen biztos. Lehet, hogy a Netflix megállapodást köt az Amazonnal, hogy a népszerű sorozat hadd maradhasson.

Wednesday Official Blooper Reel | Netflix

A Netflix-előfizetőknek némi megnyugvást jelenthet az is, hogy az Amazon kijelentette, nem tervezi az összes MGM-tartalmat elhappolni a konkurens streamingplatformtól.

(Independent)