Korda Gyuri és Korda Klári romantikus vacsorán

Szív alakú, Korda-Klári burgerrel várja a szerelmeseket Valentin-napra a Zing Burger

Idén tovább fokozza a szerelem ünneplését a Zing Burger. Magyarország kedvenc szerelmespárja, Korda Gyuri és Balázs Klári adják nevüket a Valentin-napi Korda-Klári burgerhez, ami díszcsomagolásban február 13. és 15. kapható az összes Zing Burgerben.


A Zing Burger mindig a minőségi alapanyagokból összeállított, “no frills” burgereket készített, de korábban is nyitottak voltak a kísérletezésre. Volt már fekete zsemléjük halloween alkalmából, jelenleg is kapható a saláta levélbe csomagolt KETO burger, tavaly pedig szív alakú burgerrel lepték meg a szerelmeseket Valentin-nap alkalmából. Az ünnepi burger a vártnál is népszerűbb volt a február 14-i randikon, így nem volt kérdés, hogy idén is visszahozzák.

A Valentin-naphoz idén hiteles arcokat kerestek, akik segítenek minél több helyre elvinni a különleges burger hírét, úgy, hogy a vendégek is elhiszik róluk, hogy nem csak a rivalda fényért játsszák el a romantikát. Korda Gyuri és Balázs Klári megkérdőjelezhetetlenül az ország egyik kedvenc szerelmespárja, akik koncertjeit és egymáshoz intézett kedves szavaikat már 40 éve élvezhetjük. Boldogan fogadták el a meghívást, hogy egy reklámfilmen örökítsék meg egy Zinges randevújukat, a Korda-Klári burgert pedig végül maga Gyuri bácsi nevezte el.

A burgert megkóstolva az igazi Zing rajongók egy megszokott ízvilággal fognak találkozni, az angus húspogácsát, jégsaláta, cheddar sajt, bacon, házi ketchup és ubi fogja közre, A Korda-Klári különlegességét a zsemléje adja, amit a Zing Burger saját péksége szív alakúra süt, így kölcsönözve neki romantikus külsőt. Érdekesség, hogy ez külön formával, lassabban készül, mint a megszokott zsemlék, így ebben a három napban dupla kapacitással dolgoznak a Zinges pékek, hogy mindenkihez eljussanak az ünnepi burgerek.

A 6900 Ft-os csomagba két Korda-Klári burger, kettő Xtra crispy hasáb és kettő szósz kerül. A Korda-Klári burger és a vele járó díszcsomagolás február 13-től 15-ig kapható a Zing Burger budapesti, győri, székesfehérvári és debreceni éttermeiben és a Wolton.

​Zing Burgerről:

A Zing Burger 2013-ban elsők között készített friss alapanyagokból prémium hamburgereket. Egy foodtruckkal indultak, mára pedig összesen 15 étteremben várják vendégeiket Budapesten, Győrben, Debrecenben és Székesfehérvárott. Ételeiket úgy készítik, hogy saját gyerekeiknek is szívesen adnák. A zöldségeket hazai termelőktől, a marhahúst a balatonfenyvesi ANGUS tenyészetből szerzik be. A zsemléiket saját magunk készítik egy kisüzemi malom 100 éves gépein őrölt liszttel, és ők keverik a szószaikat is adalékanyag- és tartósítószer-mentesen.