Szőke nő mérgesen néz, rózsaszín pólóban,  egy kéz tulipán csokrot nyújt neki

4 jel, hogy megbánta, hogy megcsalt és még mindig szeret

„Egy csaló, mindig csaló marad” – hangzott el Jennifer Aniston szájából a Jóbarátok című sorozatban, ami azonban később szerencsére cáfolásra került, így tudjuk, hogy ez a mondat nem feltétlen igaz. Vannak ugyanis jelek, amikkel kiszűrhetjük, hogy a csalást megbánta-e partnerünk és a jövőben megismétlődik, vagy csak egyszeri eset volt.


Ha a párod megcsalt, de te még mindig szereted, akkor érdemes odafigyelni a cikkünkben felsorolt jelekre. Ha tapasztalod őket, akkor van értelme folytatni a kapcsolatot, ha azonban nem, akkor fuss.

Bármit megtesz érted

Amikor egy kapcsolat megmentéséről és működőképessé tételéről van szó, akkor egy hűtlen férfi számára nehéz lehet mindent kockára tenni ezért. Azonban, ha komolyan gondolja a megbánást és többször eszébe se jutna ilyet tenni veled, akkor bármit képes megtenni azért, hogy mentse kettőtök kapcsolatát.

Többször is bocsánatot kér

Ha több alkalommal is időt szán arra, hogy kifejezze megbánását és sajnálatát, akkor mélyen törődik veled. Azok a férfiak, akik őszintén bocsánatot kérnek, teljes felelősséget vállalnak viselkedésükért, és sajnálatukat fejezik ki az általuk okozott szenvedés miatt. Nem pedig téged vonnak felelősségre a csalásukért.

Nem védekezik és nem próbálja meg áthárítani a felelősséget rád, ha őszintén bánja.

Mások előtt is beismeri hibáit

A férfiak gyakran vonakodva vállalják csak baklövéseiket. Azonban, ha a másik fél magától felvállalja a felelősséget és mindenki előtt elismeri – legyen szó a családodról vagy a barátaidról -, hogy csúnyán elrontotta és bántott téged, akkor még lehet esélyetek a boldogságra.

Azonban, ha titokban tartja hűtlenségét, akkor azt önző érdekekből teszi, hogy ne rontsa saját imázsát. Ha törődik veled, akkor téged helyez saját maga elé.

Őszintébb veled

Ha változást érzel rajta és hirtelen nyitottabb és őszintébb lesz, mint előtte valaha, akkor tudni fogod, hogy meg akarja oldani a dolgokat veled. Ha azonban csak csekély lelkiismeret furdalása van a megcsalás miatt, akkor jobban eltávolodhat tőled. Akik őszintén megbánják tetteiket, azok komoly változást érhetnek el.

Nyitókép: Shutterstock

Good Man Project