brooklyn beckham es nicola peltz az eskuvojukon

Így készült Brooklyn Beckham új felesége műalkotásnak is beillő ruhája

A hétvégén elkelt a legidősebb Beckham-gyermek: a 23 éves Brooklyn egy milliárdos örökösnőt (aki egyben színésznő és modell is) vett feleségül, az esküvői ruha és persze maga az esemény is egészen elképesztő volt.


A hétvégén Brooklyn Beckham (Victoria és David Beckham legidősebb gyermeke) és Nicola Peltz (milliárdos örökösnő) kimondták a boldogító igent az ara családjának Palm Beach-i óceánparti birtokán, ahol persze rengeteg angol és amerikai híresség megjelent, hiszen mindkét családnak igen kiterjedt baráti köre van.

Nicola egy gyönyörű, Haute Couture Valentino menyasszonyi ruhát viselt, amely elképesztően részletgazdag volt, és a sok ezer apró öltés mellett személyes apróságokat is tartalmazott. Nicola édesanyjától kapott egy talizmánt, melyet belevarrtak a ruhába, valami egy szintén az örömanyától származó idézetet is ráhímeztek az anyagra, kék cérnával, mindemellé pedig francia csipkéből készült kesztyűt húzott. A ruha elkészítése egy évig tartott: a modell és színésznő többször is Rómába utazott, hogy a Valentino főhadiszállásán egyeztessen a tervezővel, utána pedig már Amerikában zajlottak a próbák. Néhány olasz varrónő még az esküvő hétvégéjére is Floridába utazott, hogy minden egyes részlet tökéletesen a helyén legyen.

Haját és sminkjét pedig Claudia Schiffer inspirálta, pontosabban a szupermodell 90-es évekbeli megjelenése. A menyasszony az eljegyzési fotókon egy Victoria Beckham ruhában pózolt, hiszen új anyósa popsztárból divattervezővé avanzsált, így nem meglepő, hogy a vendégek közt is sokan bújtah VB-ruhába, többek közt Victoria régi barátja, Eva Longoriát is ő öltöztette. Brooklyn Dior-öltönyben sétált az oltárhoz, amelybe kedves gesztusként egy névre szóló címkét varratott leendő felesége.

Brooklyn (23) és Nicola (27) először 2017-ben találkoztak, de csak két évvel később kezdtek randevúzni, és 2020 júliusában jegyezték el egymást. Nicola tavaly 10,5 millió dollárért vásárolt egy hatalmas villát Beverly Hillsben, várhatóan itt élnek majd. A házban 5 hálószoba és 5 és fél fürdőszoba van, emellett mindenütt kristályokkal díszítették, amik "megfogják és semlegesítik a káros energiákat".

Olyan nagy a szerelem, hogy a fiatalok egymás nevét is magukra tetováltatták – mert ez még sosem sült el rosszul a világtörténelemben... De csináltak már ennél furcsábbat is: egy más arannyal burkolt bölcsességfogát viselik nagykláncként.

Ilyen jól néztek ki a Beckham-férfiak az eseményen:

Brooklyn mellett természetesen édesapja, David, és öccsei, Romeo és Cruz és végig ott voltak.

Kedves gesztus volt az ifjú pártól, hogy a nagy ünneplés közepette sem feledkeztek meg arról mi zajlik a világ másik felén: egy jótékonysági egyesülettel együttműködve az esküvőn arra kérték a vendégeiket, hogy adományozzanak az ukrán nőknek, gyermekeknek és időseknek segítő alapítványnak. Többek közt az örömszülők is nagyobb összeget utaltak erre a célra.

Az esküvő után pedig egy egyedi Jaguarral hajtott el az új Mr. és Mrs. Beckham:


Nyitókép: Instagram/capellamagg
Forrás:
Vogue