kim kardashian skims plakat a galeries lafayette oldalan parizsban

Kim Kardashian a Fendivel kollaborál

Habár Kim Kardashian West milliárdos divatmárkája, a SKIMS korábban még sosem kollaborált más vállalatokkal, most mégis kiszivárogtak képek egy közelgő Fendi-együttműködés részleteiről.

A márka eddigi önállósága amiatt is van, mert nem igazán volt rá szüksége, hogy más cégekkel kollaboráljon. Kim Kardashian hírnevének köszönhetően nagyon jól elboldogul magában, és továbbra is képes azt nyújtani a világ számára, amire vágyik: igényes és szép darabokat. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a márka öltöztette pihenő- és hálóruhába az amerikai csaptatot az idei olimpián.

Mivel a SKIMS és Kim Jones vállalkozásának, a Fendi közös ruhaterveiről kerültek ki képek az Instagramra, így valószínűsíthető, hogy nemsokára megvásárolható lesz az új kollekció.

A ruhadarabok nem olyanok, mint amilyeneket megtalálhatunk az átlagos Kardashian-termékcsaládban, mint például a crop top, szoknya vagy hosszú ujjú és rövid ujjú ruhák. A közös kollekcióban lesz egy extrém darab is, egy narancssárga egyberuha, végigvezetve rajta rengeteg "Fendi" felirat.

Az eddigi legdrágábbnak ígérkező SKIMS kollekció novemberre várható, és pletykák szerint az áruk 1000 dollártól, vagyis hozzávetőlegesen 362 ezer forinttól fog kezdődni.

A pletykák valóságtartalmát erősíti, hogy Kim Kardashian West tavaly júliusban az egész üzleti csapatával tett látogatást a Fendi központjában.

Forrás: Luxury Launches