Katalin hercegné és lánya, Sarolta hercegnő

Ezt az egy dolgot Katalin hercegné soha nem viseli — tudod, miért?​

Katalin hercegné ruhatárában és ékszeres dobozában szinte minden darabnak történelmi vagy kulturális jelentősége van, éppen ezért bonyolult összeállítani a tökéletes megjelenését egy-egy rendezvényre. Van viszont egy valami, amit soha nem lehet látni Vilmos herceg feleségén.


A cambridge-i hercegi pár és gyermekeik minden kétséget kizáróan a világ egyik legnépszerűbb családja. Az újságok rengeteget cikkeznek róluk, hiszen az életük minden apró részlete érdeklődéssel tölti el a rajongókat. Egy korábbi írásunkból például azt is meg lehet tudni, hogy Katalin miért változtatta meg a Diána hercegnétől örökölt gyűrűjét.

Vilmos herceg és felesége már tizenegy éve házasok, ez idő alatt pedig rengeteg közös és önálló megjelenésben vettek már részt. Ezen alkalmakra Middleton többnyire saját maga állította — ahogy napjainkban is — össze a szettjeit, a ruhatára pedig szinte végtelen lehet, annyi ikonikussá vált darabot hordott az elmúlt esztendőkben.

Ruhái a szivárvány minden árnyalatában pompáznak, azonban van egy szín, amit szinte soha nem lehetett még rajta látni. Ez nem más, mint a narancssárga. Ennek több okát is megnevezték már a szakértők.

A Marie Claire cikkében leírtak szerint a színpszichológia elmagyarázza, hogy a narancssárga meglehetősen negatív jelzőket hordoz magában:

„Ennek a színnek a negatív tulajdonságai közé tartozik az exhibicionizmus, a felszínesség, az olcsóság, a függőség, valamint a kötetlenség vagy a túlzott büszkeség.”

Azonban mindezek tetejébe magával hordoz még egy, szintén kedvezőtlen tulajdonságot, ami a királyi család számára kerülendő. Profi fényképészek szerint ez a szín nem előnyös sem a fotókon, sem pedig a videós felvételeken. Valószínűleg ez állhat a kivételezés hátterében, hisz mindannyian jól tudjuk, hogy minden címlapon jól kell festenie a hercegnének.

Nyitókép: Getty