II. Erzsébet királynő Harry herceg és Meghan Markle mellett

Meghan Markle ezt gondolja valójában a néhai Erzsébet királynőről​

Valószínűleg sosem látunk majd bele annyira a királyi család életébe, hogy teljesen megértsük az ottani emberi viszonyokat. A sussexi hercegi pár több rokonnal is megszakította a kapcsolatot a kiköltözésük óta. Meghan Markle nemrégiben így emlékezett vissza Erzsébet királynőre.


Bár a királyi család aktív tagjaiként rövid ideig lehetett látni együtt Harry herceget és a hercegnét, Meghan Markle-ről mégis sok olyan kép készült, ahol a néha II. Erzsébet királynővel együtt beszélgetnek és mosolyognak hivatalos eseményeken — olvashatjuk a Marie Claire cikkében. Ebből azt szűrhetnénk le, hogy szoros volt a kapcsolatuk, de azt nem tudhatjuk, változott-e ez a sussexiek távozása után.

A királyi gyászidőszak számos pontján ott volt Markle is férje oldalán, hogy támogassa őt. Nemrég a Varietynek adott egy címlapinterjút, melyben természetesen erre a tragikus eseményre és az azt követő időszakra is kitértek. A riporter egyik kérdése az volt, hogy milyen az élet az uralkodónő szomorú halála óta.

Válaszában Harry herceg felesége elárulta, hogy hálás azért, hogy megismerhette a királynőt, valamint azért is, mert ott lehetett támogatni a férjét abban a nehéz időszakban. II. Erzsébet életművére tekintve úgy nyilatkozott, hogy az a női vezetés legfényesebb példája, ami motivációt nyújthat sokak számára.

II. Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 \u00e9s Meghan Markle egy esem\u00e9nyen nevetnek

Fotó: Getty

A sussexi hercegné így felelt az interjú kérdésére:

„Gyönyörű, hogy láthatjuk ezt az az örökséget, amit a herceg nagymamája oly sok fronton hagyhatott hátra. Ami a női vezetést illeti, ő a legfényesebb példa arra, hogy ez hogyan néz ki. Mély hálát érzek azért, hogy időt tölthettem vele és megismerhettem. Bonyolult időszak volt, de a férjem, aki mindig is optimista volt, azt mondta, hogy most már újra együtt van a férjével.”

Összességében a mondataiból azt lehet leszűrni, hogy szeretetet és csodálatot érez a néhai királynő iránt. Folytatásképp elmerengett az első hivatalos alkalmon, melyen együtt vettek részt.

Harry és testvére, Vilmos herceg között továbbra is feszült a kapcsolat, viszont az új uralkodó, Károly király eltökélte, hogy kibékíti fiait, hogy a család egységesen álljon a birodalom élén. Tervéről és motivációiról egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

Nyitókép: Getty