Salma Hayek a lányával

Íme öt híresség, akik 40 éves koruk felett vállaltak gyereket!

A sztárvilágban számos nő bemutatta már, hogy akár 40 éves kor felett is nyugodtan lehet gyereket vállalni. A kitűnő példák közül alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk öt személyt, akik ebben az életkorban döntöttek úgy, hogy kisbabát szeretnének.


Halle Berry

Halle Berry a gyerek\u00e9vel

Fotó: Getty

Az Oscar-díjas színésznőnek két gyermeke született, mindkettő 40 éves kora felett. Lányát — Nahla Ariela Aubry — 41 évesen szülte, míg fiát — Maceo Robert Martinez — hat évvel később.

Salma Hayek

Salma Hayek a l\u00e1ny\u00e1val

Fotó: Getty

Salma Hayeknek egy gyermeke van, a most kamaszkorban lévő Valentina. Ketten nemrég együtt vonultak fel a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén. A megjelenésükkel és a ruhájukkal kapcsolatban egy korábbi cikkünkben tudsz részleteket olvasni. A világhírű színésznő így nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy 41 évesen vállalt gyermeket:

„Most egy sokkal teljesebb ember vagyok, és valószínűleg tíz évvel ezelőtt nem lettem volna az. Jobb anyát kapott így, hogy most született."

Julianne Moore

Julianne Moore a gyerekeivel

Fotó: Getty

Moore már hosszú évek óta egy párt alkot Bart Freundlich-el, akivel azóta már két közös gyermeke született. Amikor lányával volt várandós, akkor már 41 éves volt. A második szülés után egy évvel a színésznő hozzáment gyermekei apjához.

Meryl Streep

Meryl Streep a l\u00e1ny\u00e1val

Fotó: Getty

Az Oscar-díjas színésznő, aki többek között Az ördög Pradát visel és a Ne nézz fel! című filmekben is játszott, 42 évesen fogadta negyedik gyermekét, Louisát.

Nicole Kidman

Nicole Kidman f\u00e9rj\u00e9vel \u00e9s gyerekeivel

Fotó: Getty

Kidman korábban meddőséggel, egy méhen kívüli terhességgel és vetélésekkel is szembenézett. Előző férjétől, Tom Cruise-tól két gyermeke született. Második házasságából 41 évesen érkezett lánya, Sunday Rose. Később, 2010-ben béranya segítségével születhetett meg negyedik gyermeke, Faith.

Nyitókép: Getty

Forrás: PureWow