Meghan Markle és Harry herceg

Ekkor érkezik Meghan Markle és Harry herceg várva várt dokusorozata​

Már régóta hallani híreket azzal kapcsolatban, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek érkezik egy dokumentumjellegű sorozata, de azt egészen idáig nem lehetett tudni, hogy mikor. Most végre lehullt a lepel és bejelentették a megjelenési dátumot. Korábban jön, mint azt képzeltük.


Harry herceg és Meghan Markle a pletykák szerint kampányoltak amellett, hogy a sorozat a 2023-as évre csússzon, viszont a Netflixnél ragaszkodtak az idei megjelenéshez. Ennek köszönhetően pár héten belül, még jóval a karácsonyi időszak előtt beleshetünk a hercegi család mindennapjaiba.

A megjelenés a pár Netflix-szerződésének a része, mellyel elkötelezték magukat a platform mellett. Amikor először érkeztek hírek egy készülő műsoruk kapcsán, akkor Markle-t és férjét New York utcáin látták egy forgatóstábbal sétálni és felvételeket készíteni. Mindezek mellett valószínűleg a saját otthonukban is történtek munkálatok, hiszen a sorozat célja, hogy mélyebb betekintést engedjen a közkedvet páros életébe.

Egyelőre nem tudni, hogy a brit királyi család többi tagja hogyan reagál erre a bejelentésre, viszont elképzelhető, hogy számos olyan információ hangzik majd el a részekben, melyek rossz fényt vethetnek az intézményre. Ezáltal tovább mélyülhet az ellentét a monarchián belül. A sorozat nem foglalkozik részletekbe menően a páron kívül más rokonokkal, hiszen — elméletileg — a 2020-ban kötött egyességükben volt egy részlet, mely szerint Harry hercegék nem forgathatnak semelyik királyi rezidencián.

A Marie Claire cikkében így idézték a hercegné megszólalását a sorozatról és annak tartalmáról, illetve a készítéséről:

„Jó, hogy valakire rábízhatjuk a történetünket — egy tapasztalt rendezőre, akinek a munkáját régóta csodálom —, még ha ez azt is jelenti, hogy nem biztos, hogy úgy lesz minden, ahogy mi mesélnénk. De nem ezért mondjuk el. Valaki másra bízzuk a sztorinkat, és ez azt jelenti, hogy az ő lencséjén keresztül fog átmenni.”

Egy korábbi írásunkban egy másik nagy megjelenésről is lehet olvasni, hiszen közeleg Harry herceg memoárjának a kiadása. A könyv igazán találóan a SPARE címet kapta, ami magyarra fordítva tartalékot jelent. Ezzel utalt arra a rendszerre, melyben fel kellett nőnie testvére mellett. Erről a témáról ittlehet részleteket olvasni.

Nyitókép: Getty