Harry herceg és Meghan Markle integetnek a rajongóiknak

Harry herceg és Meghan Markle visszatérhetnek az Egyesült Királyságba​?

II. Erzsébet királynő halála óta folyamatosan egymásnak ellentmondó hírek jellennek meg Harry herceg kapcsolatáról a királyi család többi tagjával. Nem csoda, hogy sokan nem értik a helyzetet. Meghan Makle-ék visszatérhetnek az Egyesült Királyságba? Egy szakértő választ adott a kérdésre.


A királyi gyászidőszak alatt Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Királyságban tartózkodtak, hogy leróják a tiszteletüket a néhai uralkodónő előtt. Elkerülhetetlen volt, hogy közösen mutatkozzanak Vilmos walesi herceggel és Katalin hercegnével. Többek között egy közös sétán is részt vettek, mely után felmerült a kérdés, hogy félre tudták-e tenni a nézeteltéréseiket.

Erről a témáról egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni. III. Károly király a trónra lépésekor eltökélte, hogy fiait kibékíti. Ennek oka, hogy szüksége van családja egyöntetű támogatására az uralkodáshoz. További indokairól és tervéről korábbi írásunkból lehet több információt megtudni.

Valószínűnek tűnik, hogy Harry hercegék a következő hónapokban sokkal többet járnak majd Angliában. Ha másra nem is, a király koronázására feltételezhetően hazatérnek. Persze a családi kötelékek nem szűntek meg teljesen, de az eddigi viták tovább fokozódhatnak bizonyos események fényében.

Különösen akkor kerülhet erre sor, ha Harry herceg befejezi a memoárját, majd a kiadása után kiderül, hogy kényes információkat közölt a brit monarchiáról. Christiana Maxion párkapcsolati tanácsadó meglátásai alapján ki lehet zárni azt a forgatókönyvet, hogy Meghan Markle férjével és gyerekeivel együtt az Egyesült Királyságba költözik a közeljövőben.

„A szerelemért tett dolgok minden pár számára hatalmas szerepet játszanak ezekben a mérföldkőnek számító döntésekben, és a szilárd induláshoz szükség van a partnerek közötti erőre, kompromisszumokra mindkét oldalon, és arra, hogy tisztában legyenek egymás kívánságaival és igényeivel"

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében a szakértő szavait.

Ha mégis a költözés mellett döntenek, akkor addig még sok kérdésben kell megegyezniük, hogy mindkét fél számára előnyös legyen a lépés.

Nyitókép: Getty