Katalin hercegné és Vilmos herceg

Változott Katalin hercegné és Vilmos véleménye egy negyedik gyerek vállalásáról

Vilmos hercegék rajongói valószínűleg már azóta várják a család negyedik gyermekének érkezését, hogy Lajos megszületett. Azóta számos pletyka keringett már egy esetleges terhességről, viszont eddig nem volt egyértelmű a pár álláspontja a kérdésben. Ez jelenleg Katalin hercegnéék véleménye.


Korábbi cikkeinkben már többször is beszámoltunk arról, hogy Katalin hercegné és a walesi herceg mennyire eltérő állásponton álltak idáig a negyedik kisbabával kapcsolatban. Míg Vilmos herceg tökéletesen meg volt elégedve három gyerekkel, addig Katalin mindig elérzékenyült, amikor szóba került a téma.

Ez sok vicces pillanatot és megszólalást is eredményezett, melyekről részleteketitt lehet olvasni.

Egyes királyi szakértők elmondása szerint a hercegnének sikerült a saját oldalára állítania a férjét, éppen ezért bármikor érkezhet az ünnepélyes bejelentés a következő walesi hercegi gyermek érkezéséről, viszont más bennfentesek egy sokkal racionálisabb álláspontot vázoltak fel.

A Marie Claire cikkében leírtak alapján egy megbízható forrás szerint jelenleg mindketten elégedettek azzal a családi rendszerrel, amilyük van és nagyon boldogok, hogy három ilyen csodálatos gyereket nevelhetnek. Ennek ellenére nem hátrálnak meg egy újabb terhességtől sem, így a döntést a sorsra bízták.

„Mindketten nagyon hálásak azért, amijük van, és rendkívül áldottnak tartják magukat, hogy három gyönyörű, egészséges gyermeket nevelhetnek. De ha jönne egy negyedik, azt tárt karokkal fogadnák. Katalin és Vilmos ebben a tekintetben sodródnak az árral, szóval ez nem prioritás és nem is olyasmi, amit kizártak volna"

— mondta a forrás a Us Weeklynek.

Mindent összegezve tehát valóban bármikor érkezhet a hír a következő kis hercegről vagy hercegnőről, viszont nem kell minden pillanatban készen állni az ünneplésre. Így talán még az öröm is nagyobb lehet, ha mégis érkezne egy csöppség.

Addig pedig György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő éppen elég boldog hírrel csalnak mosolyt az arcunkra. Az egyetlen lánytestvér például nemsokára egy történelmi jelentőségű címet kaphat, mellyel II. Erzsébet előtt tiszteleghet.