Vilmos herceg és Katalin hercegné

Úton lehet Vilmos herceg és Katalin hercegné negyedik gyereke?​

Régóta folynak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének lesz-e negyedik gyerekük. Egyszer arról szólnak a hírek, hogy már úton is van a kicsi, máskor pedig már arról, hogy egyértelműen nincs ilyen tervük. Egy új forrás szerint most végre döntött a hercegi pár.



György herceg idén már kilencéves lett és egyre jobban hasonlít apjára. A középső walesi gyermek, Sarolta hercegnő 2022-ben töltötte hetedik életévét, legkisebb testvérük — Lajos herceg — pedig már négyesztendős. A rajongók nem tudnak betelni a róluk szóló hírekkel és történetekkel.

Ilyen például az, hogy a legidősebb testvér ebben az évben először vehetett részt a wimbledoni teniszbajnokságon nézőként. Ezért természetesen meg kellett szegni pár előírást, hiszen a szabályok szerint kiskorú nem ülhet a páholyban. A család tettének következményeiről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni. Hasonló vidám sztori még Lajos herceg alakítása, amit a királynő platina jubileumi hétévégéjén nyújtott, hiszen grimaszaival könnyedén magára irányította a figyelmet.

Őket látva nem csoda, hogy a királyi szakértők és a rajongók is várnak egy örömteljes bejelentést, miszerint Katalin hercegné ismét babát vár. Erre idáig nem került sor, viszont folyamatosan kerülnek elő új pletykák a témával kapcsolatban. A legújabb elmélet azt támasztja alá, hogy a hercegné sikeresen rábeszélte férjét egy újabb gyerekre.

Korábban már volt róla szó, hogy Katalin hercegné nagyon szeretne még kisbabát, Vilmos azonban teljesen elégedett családja jelenlegi létszámával. A Marie Claire így idézte a névtelen forrás nyilatkozatát:

„Katalin már egy ideje arról beszél, hogy szeretne még egy babát. Mindig is négy gyereket szeretett volna, és bár Vilmos eredetileg hárommal volt elégedett, mégis sikerült meggyőzni őt. A barátaik nem lennének meglepve, ha a jövő év elején érkezne egy bejelentés.”

A bennfentes azt is megjegyezte, hogy személy szerint ő sem lenne meglepve egy ilyen hír hallatán, viszont semmi sincs megerősítve a témával kapcsolatban. A hercegi pár az elmúlt időszakban többször is viccelődött ezzel a kérdéssel. Februárban Katalin egy dániai utazás során árulta el, hogy mindig ábrándozni kezd egy negyedik gyermek neveléséről, ha fiatalokkal van körülvéve, Vilmos herceg pedig ennek nem nagyon szokott örülni.

A herceg legutóbbi humoros reakciójáról és a háttértörténetről egy korábbi írásunkban lehet olvasni.

Nyitókép: Getty