Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg tündéri lánya nagy mérföldkőhöz érkezett

A sussexi hercegi pár lánya idén lett egyesztendős. A királyi család rajongói imádják a Harry herceg gyermekeiről szóló történeteket, Meghan Markle pedig előszeretettel oszt meg ilyeneket. Nemrég elmesélte, hogy Lilibet Diana milyen mérföldkőhöz érkezett az életében.


Meghan Markle az életéről és a családjáról szóló történeteket az Archetypes nevű podcastjében szokta megosztani, többek között olyan kulisszatitkokat is a magánéletéről, melyeket máshonnan soha nem tudhatnánk meg. A legutóbbi adásban vendégeivel a megfelelési kényszer témakörét boncolgatták, melyet sok anyuka érez a gyermeknevelés területén.

A meghívottak között ott volt Sophie Trudeau, a kanadai miniszterelnök felesége, illetve Pamela Adlon színésznő is. Az egyik leglényegesebb kérdést a műsor elején Adlon tette fel, hiszen gyorsan a sussexi hercegné anyaságára terelte a szót. Elsősorban arról érdeklődött, hogy jelenleg milyen idősek a gyermekei, Archie és Lilibet Diana.

Markle a válaszában elmesélte, hogy kislányuk éppen az utóbbi időben kezdett el járni, ami egy nagy mérföldkőnek számít a kisgyermek életében. Emellett arra is kitért, hogyan néz ki egy átlagos reggelük, amikor Archie-t óvodába kell vinniük, emellett viszont időt kell szakítaniuk a családi együttlétekre, illetve egy nyugodt napindító rutinra is.

„Mindig felkelek Lilivel, leviszem őt a földszintre, aztán fél órával később Archie is felébred. Közvetlenül az előtt én már elkezdem csinálni az ebédesdobozát, miközben Lili kap egy kis rágcsálnivalót”

— olvashatjuk a reggeli rutinjuk részleteit a Marie Claire írásában.

Mind ezek után a kutyáikat is meg kell etetniük, hiszen — mint kiderült — eddigi két házi kedvencük mellé egy harmadik kiskutyát is beszereztek. Nem sokkal a teendők elvégzése után elkísérik Archie-t az óvodába. Harry herceg természetesen minden területen próbál segíteni, amit Markle ki is hangsúlyozott vendégeinek.

Ahogy az érezhető ebből a leírásból, a sussexi hercegi család tagjainak élete sem mindig filmbeillő, sokszor pedig inkább emlékeztetnek minket olyan hétköznapi emberekre, akiknek meg kell küzdeniük a szokásos napi problémákkal.

Nyitókép: Getty