Egy műszempillákat viselő lány

A műszempillák felvitele soha nem volt olyan egyszerű, mint ezzel a módszerrel

A műszempillák felvitele és leszedése nagyon macerás feladat, hiszen valahogy sosem működik úgy, ahogy azt az ember eltervezi. Egy online sminkguru azonban megtalálta a legegyszerűbb megoldást a problémára, melyen azóta az egész internet csodálkozik.


A TikTok egyik zseniális szépségszakértője — @youngcouture — egy nagyon egyszerű javaslattal rukkolt elő, a végeredmény pedig megakadályozza, hogy a végeredmény felcsavarodjon, valamint a levétel is sokkal egyszerűbb tőle. Praktikái azonban nem állnak meg itt, hanem szinte minden szépségápolási irányzatra kiterjednek.

Az egyik trükkje szerint a szemhéjfestékhez tartozó ecsetet ajánlatos micellás vízbe mártogatni, majd a sminket eloszlatni vele, mely azonnal szemceruza-állagúvá válik. Ettől tökéletesen csillogó és elkápráztató árnyalatú eredményt lehet kapni, a kiindulásként szolgáló márka pedig szinte lényegtelen.

@youngcouture Was not expecting those results 👏 #makeup #beauty #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation ♬ original sound - Youngcouture

Visszatérve a szempillákhoz, a szakértő javaslatára a megszokottól eltérően nem a szemhéjra, hanem a pillák alá érdemes kenni a fixáló ragasztót. Ezután a műszempillasort fel kell helyezni a göndörítőre, mellyel könnyedén fel lehet tenni a kiegészítést az eredeti szálakra.

Az internet népe a videó debütálása után egyből felkapta a fejét és tesztelni kezdte a praktikát. Többen kétségesnek találták, hogy vajon a későbbiekben könnyen leszedhető-e a toldás, a válasz viszont egyértelmű igen. Az alkalmazáson kommentekben többen köszönetet mondtak, mert megkönnyítette az életüket ez a tipp, mások pedig zseniálisnak tartották a megoldást. Az ötlet kétségtelenül sikert arat.

@youngcouture

This HACK is insane! 😳❤️ #makeup #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation #makeuproutine

Nyitókép: Unsplash/LOGAN WEAVER | @LGNWVR

Forrás: GLAMOUR