Virágmintás manikűr

5 húsvéti köröm dizájn, ami csak úgy vonzza a locsolókat

Minden ünnep jó ok egy álomszép manikűrre, a húsvéti körmök sem különböznek ettől. Számtalan húsvéti köröm dizájn árasztja el a közösségi médiát, némelyik elegánsak, a másik színes, míg vannak kifejezetten bohókásak. Ezekből gyűjtöttünk össze egy csokorral.1. Virágba borult körmök

A kecses, hosszúkás, mandula-vagy szögletes vágású körömformák még mindig vezető trendek, és segítenek abban, hogy a szép virágokat még felnőttesebben viseljük a nagy, retro virágmintákat, még ha más-más színűek is.

2. Ne a tojásra fess, azt fesd magadra

Az egy dolog, hogy festett tojással várjuk a locsolókat, de ki mondta, hogy ezek ne lehetnének a körmönkön?

3. Finom elegancia

Nem mindenki van oda a (húsvéti) mintás körmökért, róluk sem feledkeztünk meg. Ezzel a finom, gyöngyszínű manikűrrel ugyanolyan ünnepi hangulatot áraszthatunk, mintha színes csoki tojásokat festenénk a körmeinkre, csak a végeredmény jóval visszafogottabb, így a minimalizmus rajongóinak nagy kedvence lehet. És hogy a trendnek megfelelő legyen, a mázas csillogó és krómozott szín a tavasz egyik fő trendje lesz.

4. Minimalista tojás sárgája

Még mindig a minimalizmusnál maradunk, de egy kis csavart belevihetünk azért: húsvéti tojások helyett csak a tojás sárgája idéződik meg a körmünkön, annak is csak a hegyein.

5. Nyuszis francia manikűr

Kell ehhez bármit is hozzáfűznünk? Imádjuk a francia manikűr újragondolt változatait, így a húsvéti verziót is!

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock