Rihanna piros overálban énekel a Super Bowlon

Ezekkel a termékekkel készült Rihanna sminkje a Super Bowlra

Rihanna újra a címlapokra került a vasárnapi Super Bowl félidei fellépése óta, ahol bejelentette, hogy második gyermekét várja A$AP Rockyval. Rajongói azonban nem csak azt találgatták, hogy hány hetes terhes lehet az énekesnő, a sminkje részleteit is tudni akarták.


Így érthető, hogy igen hamar kiderült az is, hogy milyen sminktermékeket használtak Rihanna extrém show műsorához. Többek között azt is megtudtuk, hogy mennyibe került az óra, amit a karján viselt, és hogy mennyit kapott a fellépésért.

Rihanna k\u00f6zeli fot\u00f3ja a sminkj\u00e9r\u0151l a Super Bowlon

Getty

Priscilla Ono a világhírű sminkmester készítette el Rihanna sminkjét, természetesen az énekesnő saját sminkmárkáját használva a megjelenéshez. Szerencsénkre a márka minden egyes használt terméket megosztott a Fenty Beuty Instagram-oldalán.

Az alap

Alapozó: Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear

Priscilla a Pro Filt'r alapozóját használta 320-as árnyalatban. Ez az alapozó közepes vagy teljes fedést biztosít, lágy matt finisht ad, amely gyönyörűen mutat a bőrön.

Korrektor: Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch

Rihanna a Pro Filt'r korrektorát viselte az alapozót követve a 300-as árnyalatban. A hosszan tartó formula nem képez redőket a bőrön, nem ül bele a hajszálráncokba sem, így maximálisan értjük, miért ezt a korrektort választotta a szupersztár.

Púder: Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Setting

Hogy minden a helyén maradjon a show végéig, a sminkmester ezt a púdert használta fixálásra Banana árnyalatban.

Kontúr: Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick

Rihanna arcát a Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstickettel kontúrozta Priscilla.

A szem

Folyékony tus: Fenty Beauty Flyliner Longwear Liquid Eyeliner

Szemhéjpúder: Fenty Beaury szemhéjpúder-paletta

Rihanna csillogó szemsminkjéhez Priscilla a Fenty Beauty szemhéjpúder-palettáját használta, majd a Flyliner Liquid Eyeliner folyékony tust kente rá a vadító megjelenésért.

A száj

Folyékony rúzs: Fenty Beauty Icon Velvet Lipstick

És végezetül a termék, amire mindenki kíváncsi volt: a folyékony rúzs. Abban a pillanatban, mikor megláttuk Rihanna merész vörös ajkait a Super Bowl estéjén már tudtuk, hogy óriási sikere lesz. Az énekesnő a Fenty Beauty Icon Velvet Lipstick „The MVP” árnyalatú rúzsát választotta a showra. A terméknek a népszerűsége azóta úgy megugrott, hogy jelenleg nem is lehet kapni.

Nyitókép: Getty