Vidám nők

Milyen típusú nő vagy? Ezt árulja el a születési hónapod rólad

A numerológiában bevett gyakorlat a születési hónap elemzése, segít meghatározni egy személy tulajdonságait, hozzáállását és a számára legmegfelelőbb karriert. Egyre több bizonyíték van arra is, hogy a születési hónap és a személyiség között kapcsolat áll fenn.

Egy 2010-es vizsgálatban megfigyelték, hogy a szimulált téli fényben született és elválasztott egérkölykök rosszul alkalmazkodtak a nyári körülményekhez, rosszabb táplálkozási szokásokat és aktivitási szintet mutattak. Ezzel szemben a nyári fényben született és elválasztott egereknek nem okozott gondot a téli körülményekhez való alkalmazkodás.

De milyen nő is vagy te? Mutatjuk a születési hónapok személyiségjegyeit.

1. Ha januárban születtél

Az év első hónapjában született nők komolyak és konzervatívak, de ugyanakkor nagyon ambiciózusak is. Emellett hajlamosak a kritikára, és nem szívesen beszélnek az érzéseikről. Csak akkor közeledhetünk hozzájuk, ha azonos intellektuális szinten állunk velük, és azonos nézeteket vallunk az életről.

2. Ha februárban születtél

Nagyon romantikusak, és képesek mindent megtenni azokért az emberekért, akiket szeretnek. Túl gyorsan változik a hangulatuk, ezért nem mindenki érti meg őket. A februári születésű nőkkel türelemmel kell bánni, kissé elvont gondolkodásmódjuk van. Rosszul tudnak megbocsátani azoknak, akik megcsalják őket.

3. Ha márciusban születtél

A karizma és a báj nagyon jellemző a márciusban született nőkre. Nagyon elkötelezettek és hűségesek is. Ezeknek a nőknek nagyon nehéz szerelembe esniük, és a csúnya trükköket játszó férfiaknak nehéz lehet elnyerni a bizalmukat. Az igazi férfiak számára azonban igazi öröm egy márciusban született nővel élni.

4. Ha áprilisban születtél

Könnyen kapcsolatba lépnek minden emberrel, erős kommunikációs készségüknek köszönhetően. Időnként hajlamosak sajnálni magukat, ami egy kis hátrány. Ha dühösek, jobb, ha eltávolodunk tőlük. Az áprilisi nő a világ legboldogabb emberévé tud tenni, ha elnyerik a bizalmát, igyekezni kell nem elveszíteni, és teljesen megnyitják a lelküket.

5. Ha májusban születtél

A májusban született nők nagyon hűségesek és kitartóak az elveikhez. A nehéz jellem és a jó megjelenés csodálatos kombinációi. Veszélyessé válhatnak minden férfi számára, aki beléjük szeret. Ez az oka annak, hogy a férfiak emlékezni fognak rájuk, amíg csak élnek.

6. Ha júniusban születtél

Nagyon kíváncsiak, kreatívak, és erős kommunikációs készségekkel rendelkeznek. Előbb beszélnek, mint gondolkodnak. Őszinték, és szívesebben nevezik nevén a dolgokat, ez a szokásuk könnyen megbánt másokat. A júniusi nőkkel való kapcsolat kockázatos lehet, mivel a szerelemben veszélyes játékosok.

7. Ha júliusban születtél

Nagyon őszinték, szépek, intelligensek, titokzatosak és érzékenyek. Mindenkivel nagyon udvariasak, és igyekeznek elkerülni a konfliktusokat. A férfiaknak nehéz lehet közeledni hozzájuk. Ha megcsalják őket, soha életük végéig nem fogják elfelejteni.

8. Ha augusztusban születtél

Az augusztusi nők az énközpontúság és a nagy szív nagyon érdekes kombinációi. Érdemes óvatos lenni és nem packázni velük, mert előbb-utóbb mindig megnyerik a konfliktusokat. Az ebben a hónapban született nők kivételes humorérzékkel rendelkeznek, de tudják, hogyan húzzák meg a határt. Mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni, és soha nem vágynak a férfiak figyelmére.

9. Ha szeptemberben születtél

A szeptemberben született nők szépek és kedvesek. Soha nem bocsátanak meg azoknak, akik elárulják őket, és bosszút akarnak állni. Rendkívül fegyelmezettek, és a hosszú távú kapcsolatokat részesítik előnyben a rövid távú viszonyokkal szemben. Nagyon kritikusak és túl sokat várnak el a partnerüktől. Azok a férfiak, akik őszinték és a legjobbat adják, elnyerik a szívüket.

10. Ha októberben születtél

Erős karakterrel rendelkeznek, és szeretnek függetlenek lenni. Nem akarnak mások előtt sírni, de nagyon érzelmesek. Az októberi nők nem nyitják meg a lelküket mindenki előtt, mert a sebezhető emberek hajlamosak a bántalmazásra. Gyakran féltékenységből gyűlöli őket a többi nő.

11. Ha novemberben születtél

Könnyen felismerik a hazugságot, a férfiaknak pedig nehéz velük játszani. Ne sértsük meg ezeknek a nőknek a bizalmát. A legjobb tanács, hogy soha ne kérjük ki a véleményüket, mivel nem riadnak vissza attól, hogy tényeken alapuló véleményt mondjanak.

12. Ha decemberben születtél

Nagyon türelmetlenek lehetnek, de szerencsések, hiszen mindig megtalálják a módját, hogy minden helyzetből győztesként kerüljenek ki. Ezek a nők tudják, hogyan kell feldobni a hangulatot. Nyitott szívűek, de időnként impulzívak. Hajlamosak arra, hogy sokat bántsák őket, de végül megkapják, amit megérdemelnek.

(Minds Journal)

Nyitókép: Shutterstock