Pár nyaralni indul a reptéren állnak

Top 3 utazás Európában Valentin-napra

Régóta együtt lévő párok számára a Valentin-nap elcsépeltnek, erőltetettnek és unalmasnak tűnhet, azonban sokkal inkább egy jó lehetőség, hogy a romantikát visszacsempésszük a szürke hétköznapokba és miért ne utazhatnánk el kedvesünkkel ezen az ünnepen?


Európában számtalan romantikus várost találhatunk, amik tökéletesek lehetnek arra, hogy párunkkal a szerelmet ünnepeljük. Mi azonban most elhoztuk a szerintünk 3 legjobb úti célt Európában Valentin-napra.

Toszkána

Toszkána Észak-Olaszország közigazgatási régiója, mely nyugaton a Tirrén-tenger irányában helyezkedik el. A térség számtalan 16. és 17. századi épülettel rendelkezik, ahol a múlt történelmét párunkkal egy-egy finom helyi bor elfogyasztásával idézhetjük fel. Az ide látogatók az Uffizi galériában a reneszánsz művészet megcsodálásától kezdve a környék legjobb éttermeinek megismeréséig számtalan romantikus programon vehetnek részt és személyre szabottan tölthetik el a Valentin-napot.

Megéve

A francia település az ország egyik legrégibb és legelegánsabb síközpontja, így a sportolni vágyó párok sem unatkozhatnak.

Számtalan varázslatos téli programon vehetnek részt az ideérkezők: a síeléstől kezdve a kutyaszánhúzáson át egészen a hószánexpedíciókig. Hát van romantikusabb élmény a téli tájak felfedezése és az esti kandallózásnál?

Párizs

Listánk végére hagytuk az elmaradhatatlan Párizst, amit nem véletlenül tartanak a romantika városának. Természetesen nem hagyhattuk le a listáról a francia fővárost sem, aminél romantikusabb Valentin-napi úti célt elképzelni sem tudunk.

Az Eiffel-toronytól mindössze öt perc sétára található Camp de Mars park virágai már februárban elkezdenek nyílni, ami gyönyörű és egyben romantikus látványt nyújt az arra kirándulóknak. Érdemes egy elegáns apartmant bérelni a város szívében, mely egy békés környéken található, ahová a párok elvonulhatnak a város nyüzsgő szívétől, és meghitt, nyugodt környezetben élvezhetik a romantikus estéket.