Bohol, Fülöp-szigetek

3 rejtett csoda a világban, amiket látnod kell!

A világ hét csodáját már sokan felfedezték, ezért a távoli helyekre kalandozni vágyó utazóknak a világ három új, rejtett csodáját kínáljuk felfedezésre.


A Panache Cruises luxuskirándulás-szakértői újra kutatták a világ csodáit, és megnevezték az eldugott, mégis fenséges helyeit azok számára, akik egyszeri emlékeket szeretnének szerezni anélkül, hogy turisták vennék körül őket.

Galápagos-szigetek

A Galápagos-szigetek egy vulkanikus eredetű szigetcsoport a Csendes-óceánon. A szárazföld 95%-a védett nemzeti park része, és a szigeteken rengeteg olyan vadon élő állat és növény fedezhető fel, amelyek csak itt nőnek és élnek. Mivel a szigetlánc közel van az Egyenlítőhöz, egész évben meleg van, ami a szigeteken történő kirándulást nagyszerű tevékenységgé teszi. A kristálytiszta kék vizű Galápagos-szigetek egyedülálló felfedezési élményt nyújtanak a nyugalomra vágyó természetbarátok számára.

Marettimo, Olaszország

Fehérre meszelt házak szegélyezik ezt a gyönyörű szigetet, amely a Földközi-tengeren fekszik. Marettimo szigetét csak hajóval lehet megközelíteni, így remek hely azoknak, akik egy kicsit távolabb eső úti célt keresnek. A szigeten nem engedélyezett az autók használata, így Marettimo tökéletes hely egy kis nyugalomra és békére. A kevesebb mint 1000 lakosú Marettimo tele van több száz őshonos és ritka növényfajtával, amelyek szétszóródtak a gyönyörű szigeten. A látogatók úszhatnak a kristálytiszta kék vízben, és megcsodálhatják a lenyűgöző tájat.

Bohol, Fülöp-szigetek

Bohol szigete a Fülöp-szigetek tizedik legnagyobb szigete, amelyet számos kisebb sziget vesz körül, így ez a hely jó célpont a gyönyörű kék tengeren átívelő sziget túrára, hogy még több gyönyörű tájat láthassunk. Bohol legkülönlegesebb helyszíne a majdnem 2000 szimmetrikus, tökéletesen kúp alakú domb. Ezek a „csokoládéhegyek” az esővíz eróziója által okozott egyedülálló természeti jelenség. Az érdekes tájak mellett a látogatók megcsodálhatják a korallzátonyokat, az ősi templomokat és a hagyományos filippínó kultúrát is.