Sárkány ugrik át az új évbe

Ezt kell tenned, hogy szerencsét hozzon neked a Sárkány éve

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy 2024 a Sárkány éve. Most pedig azt is eláruljuk, hogy milyen cselekedetekkel tudunk jószerencsét bevonzani magunknak a kínai kultúra szerint.


Hogyan növeljük a szerencsénket a Sárkány évében?

  • Viselj szerencsehozó ékszert:

2024-ben javasolt szerencsekarkötőt viselni, hogy az segítsen elűzni a gonosz szellemet és szerencsét hozzon.

  • Viselj pirosat:

Egészen az ókorig nyúlik vissza az a hagyomány, hogy az állatévben piros ruhába bújunk. A kínaiak szemében a piros a szerencsét és a boldogságot jelképezi. Választhatod a piros ruhák vagy piros szerencsehozó medálok viselését, hogy elűzd a gonosz szellemeket, megvédd a tested és szerencsét hozz a 2024-es állatövi évben.

  • Zuhanyozz többet:

Az egyik legegyszerűbb mód, amivel több pozitív energiát vonzhatsz be a Sárkány évében az az, ha idén többet zuhanyozol. A víz a gazdagság forrása, amely segíthet növelni a szerencsédet, és mindeközben enyhíti a fáradtságot, és az elmét és a testet a pihenés állapotába hozza.

  • Maradj pozitív:

Nagyon fontos, hogy próbálj meg a lehető legtöbb helyzetben pozitív maradni. Gondolkodj higgadtan, amikor nehézségekkel szembesülsz, akkor kezeld őket óvatosan. Próbálj meg a lehető legkevesebb esetben impulzív lenni.

  • Tedd a zöld növényeket a Tai Sui irányába:

2024-ben azzal is sokat segíthetsz a szerencséden, ha délkeleti és északnyugati irányba helyezed el a zöld növényeid, amelyek erős életerővel rendelkeznek. Ezt a Tai Sui kedvelni fogja, így szerencsét hoz az egész családnak.

arany s\u00e1rk\u00e1ny szoborFotó: Getty Images