Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ajánlásával: ez a legjobb film Adam Sandlertől

Jennifer Aniston legközelebb Adam Sandler mellett lesz látható a Gyagyás gyilkosság 2. című produkcióban. A színésznő ezzel kapcsolatban nemrégiben egy interjúbeszélgetést is vállalt, ahol megkérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc filmje színésztársától. Rövid habozás után meglepő választ adott.


A Gyagyás gyilkosság első része 2019-ben debütált a Netflix-oldalán és váratlanul nagy sikert aratott. Az alaptörténet szerint a két színész egy házaspárt alakít, akik véletlenül egy gyilkossági esemény közepébe csöppennek. Az ügy felderítésének a terhét a vállukra veszik, majd humoros jelenetek sokasága után sikerrel járnak.

A végtelenül egyszerű vígjáték annyira tetszett az embereknek, hogy a stúdió azonnal berendelte a folytatást. Szerencsére mindkét főszereplő elvállalta a második részt is, így Jennifer Aniston és Adam Sandler ismét egy produkcióban nevettethetik majd a nézőket. Jelenleg mindketten egy promóciós körúton vesznek részt, hogy népszerűsítsék a filmet még a megjelenés előtt.

Jennifer Aniston egy interjú apropóján elárulta, melyik a kedvenc filmje Adam Sandlertől. Kezdetben egy kicsit habozott a válasszal, és azt is elárulta, hogy egy bizonyos időben egy filmjéhez sem tudott igazán jó képet vágni. Ezt követően viszont bevallotta, hogy a kedvenc filmje tőle a Ne szórakozz Zohannal. A válaszban az a furcsa, hogy ez a produkció minden kritikai oldalon nagyon rosszul teljesít, így ezzel a véleménnyel feltehetően egyedül van.

A sztori szerint a főszereplő egy terrorelhárító kommandós, aki megjátssza a saját halálát. Ezt követően fodrásznak áll, ami számos humoros pillanatot eredményez. Aniston emellett kiemelte még a Csiszolatlan gyémántot is, ami egyike a férfi kevés drámai szerepének.

A színésznő elmondása szerint ritka az olyan színész, aki több műfajban is ki tudja próbálni magát és sikereket képes elérni.

A Gyagyás gyilkosság 2. március 31-én debütál a Netflix-oldalán.

Nyitókép: Getty

Forrás: Independent