Johnny Depp és Amber Heard

Taktikai lépés lehet, hogy Amber Heard utánozza Johnny Depp megjelenését?

A két színész közötti pereskedés már régóta tart, a tárgyalóterem eseményeitől pedig hangos az internet. A tragikus történetek között megtalálni az igazságot nehéz feladat, azt viszont könnyű észrevenni, hogy Heard mindig hasonló öltözékben jelenik meg, mint volt férje az előző napon.


Johnny Depp és Amber Heard ügyének végére egy hosszú tárgyalótermi vita után tesznek pontot, mely akár hat héten keresztül is tarthat. A folyamat nagyjából most van félúton, ez idő alatt pedig rengeteg vádra, félreérthető eseményre és kapcsolaton belüli problémára fény derült. Depp tanúvallomása már véget ért, az adott szakasz a mérföldköveiről pedig egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Többek között szó esett a férfi színész alkohol- és drogproblémáiról, kétes értelmű üzenetváltásairól, valamint Heard erőszakos cselekedeteit is bizonyítékokkal támasztották alá egy hangfelvétel lejátszásával. Depp többek között arról is vallott, hogy a hamis vádak miatt, melyek az utóbbi időben érték, elvesztette egyik legkedvesebb szerepét, Jack Sparrow kapitányt is. Vallomásának részletei egy korábbi írásunkban olvashatók.

Az apró elszólások és megbúvó részletinformációk kikutatása mellett az internet népe azt is kiszúrta, hogy Heard előszeretettel jelenik meg ugyanolyan öltözékben, mint amelyben egykori kedvese is az előző napokon. Ebbe természetesen bele kell érteni a hajviseletét, az öltöny márkáját, színét és különleges mintázatát is.

Miért teszi ezt?

Sokak szerint stratégiai lépés van a cselekvés hátterében. Egyrészről a közönség empátiáját is meg szeretné nyerni, ehhez pedig egy kiváló módszer, hogyha így próbál hatni a tudatalattijukra. Egy másik elmélet, hogy Heard perbéli ellenfelét szeretné összezavarni. Ami biztos, hogy szándékosan válogatja meg így a ruháit, hiszen nem lehet véletlen, hogy egyik napról a másikra még a nyakkendő mintáját is tökéletesen leutánozza.

Nyitókép: Profimedia

Forrás: Marca