Avatar 2 két főszereplője

Öt 2022-ben érkező film, amit már nagyon várunk

A következő évben sem pihennek meg a filmstúdiók, hiszen rengeteg megjelenés van betervezve a szezonra. Többek között visszarepülhetünk Harry Potter varázsvilágába, folytathatjuk az Avatar eseményeit és a Marvel filmeket sem kell nélkülöznie a rajongóknak. Itt van öt film, amit izgatottan várhatunk a jövő évben.


The Batman

Az éjszakai bűnüldöző jelmezét ezúttal Robert Pattinson ölti magára, a film pedig a nappal milliárdos Bruce Wayne, sötétben viszont a legendás szuperhős, Batman fiatal felnőtt éveibe enged betekintést. Ellenfelei között feltűnik Rébusz, Macskanő és még Pingvin is. Az alkotást március harmadikán debütál, addig viszont bátran újra lehet nézni az eddigi filmeket, amelyek a sötét lovag akcióit mutatják be.

Avatar 2

Az első rész tizenkét évvel ezelőtt jelent meg, és világszinten elsöprő sikert aratott. A főszereplők az eddigi események után együtt építgetik életüket, viszont egy közelgő veszedelem elől menekülve el kell hagyniuk otthonukat, így a világ más tájait kénytelenek felfedezni. A történet részleteivel egy év múlva, december 16-án ismerkedhetünk meg.

Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai

A Harry Potter-univerzumában játszódó Legendás állatok filmeknek jövőre érkezik a harmadik része, amiben megpróbálják megállítani a varázstörténelem egyik leggonoszobb mágusát, Gellert Grindelwaldot. A szereposztásban történt egy változás: a továbbiakban a Még egy kört mindenkinek című filmből ismert Mads Mikkelsen fogja átvenni Johnny Depp helyét.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a következő epizódban erősen Albus Dumbledore (Jude Law) karakterére fektetik a hangsúlyt, a készítők ezáltal nagyobb érdeklődést remélnek a pénztáraknál április második felétől.

Doctor Strange az Őrület Multiverzumában

A többi dimenzió megjelenésével Doctor Strange-nek egy minden eddiginél nagyobb veszedelemmel kell szembenéznie. Mi más csigázhatná fel jobban a rajongókat, mint hogy a készítők szerint ez a film sokkal nagyobb durranás lesz, mint a Pókember: Nincs hazaút. A szereplőgárdában fel fog tűnni karaktere is, akinek saját sorozatával év elején elindultak a különböző szuperhős szériák a Disney Plus oldalán. A WandaVision részeit mindenképpen érdemes megnézni május 5-e előtt, ugyanis ekkortól lehet jegyekért sorba állni a moziknál.

Top Gun: Maverick

Az eredeti film 1986-ban jelent meg, a rajongók pedig azóta várnak a folytatásra. Imáikat meghallgatták a stúdiók: május 27-én újra műsorra kerül Tom Cruise legendás karaktere. Ezúttal igyekszik kiképezni a vadászpilóták következő generációját, köztük elhunyt haverja fiát is. Eredetileg 2019-re tervezték a megjelenést, viszont egyes problémák miatt halasztani kellett, egészen 2022 május 27-ig.



Forrás: hamuesgyemant.hu
Nyitókép:
Instagram/avatar2officialmovie