Eddie Redmayne a Legendás állatok: Dumbledore titkai bemutatóján

Ingyen megtekinthetővé vált a Legendás állatok befejező része

Most már nem kell drága mozijegyre költeni és olyan filmszínházat keresni, ahol még pont van hely az aktuális film vetítésére. Az HBO Max kínálatában tegnap óta már az új Legendás állatok produkció is megtekinthető, sok egyéb friss tartalommal együtt.

Azoknak a Harry Potter rajongóknak már nem kell tovább várni, akik nem tudták megnézni vetítések alatt a Dumbledore titkait, mivel az HBO jóvoltából már minden előfizető számára elérhető a teljes film. A rengeteg friss tartalom mellett további előnyök is járnak a platformmal, melyek összességét egy korábbi írásunkban soroltuk fel.

Bár a spin-off franchise befejező része nem teljesített túl jól a kasszáknál, Magyarországon mégis elég magas nézőszámokkal vetítették. A globális bukásnak több oka is lehetett, ezek nagy része pedig nem magyarázható a film minőségével. Nagyon sok rajongó például nem kedveli a Legendás állatok szakaszt, mivel ragaszkodnak az eredeti történetszálhoz, valamint Johnny Depp lecserélése is többeket eltántoríthatott.

A további indokokról részletesebben egy korábbi cikkünkből lehet informálódni.

Depp leváltására a volt felesége elleni rágalmazási per kirobbanása után került sor, mely a napokban érkezett el a végpontjához. Az ellenfelek már csak az eredmény kihirdetésére várnak. A Gellert Grindelwaldot alakító színész mellett olyan hírességek álltak ki, mint Jason Momoa, valamint Kate Moss, akinek a tanúvallomása szinte az egész ügy menetét felfordította.

Most végre kiderülhet, valójában hány embert is érdekelt a film, mivel május 30-tól ingyen megtekinthető a franchise befejező része. Emellett a Warner Bros. minden egyéb projektje is elérhető a streamingplatform kínálatában 45 nappal a mozis megjelenés után.

Nyitókép: Getty

Forrás: Pénzcentrum.hu