Zendaya és Angus Cloud.

Zendaya megtörte a csendet: ezekkel a szavakkal búcsúzott Angus Cloudtól

Zendaya egy érzelmes posztban búcsúzott nemrég elhunyt egykori kollégájától, Angus Cloudtól.


A tegnapi nap folyamán érkezett a hír, miszerint elhunyt az Eufória 25 éves sztárja, Angus Cloud, most pedig a sorozatéli kollégája, Zendaya is megszólalt a tragédiával kapcsolatban.

A Pókember-filmek és a Dűne sztárja érzelmes búcsút vett Cloudtól, akit hosszasan méltatott a búcsúlevélnek is betudható posztban.

Szavakkal nem lehet leírni azt a végtelen szépséget, amit Angus jelentett. Annyira hálás vagyok, hogy volt lehetőségem megismerni őt ebben az életben, hogy testvéremnek hívhattam, hogy láthattam meleg, kedves szemeit és ragyogó mosolyát, vagy hallhattam a ragályos kacagását (már most mosolygok, ha csak rágondolok). Tudom, hogy az emberek gyakran használják ezt a kifejezést, amikor a szeretteikről beszélnek... „bármilyen szobát bevilágított, ahol megjelent", de hadd mondjam el, ő volt ebben a legjobb. Szeretnék így emlékezni rá. Azért a határtalan fényért, szeretetért és örömért, amit mindig sikerült adnia nekünk. Minden pillanatát meg fogom becsülni. A szívem most az édesanyjával és a családjával van, és kérem, legyenek kedvesek és türelmesek, mert a gyász mindenkinél másképp néz ki

– írta a színésznő az Instagram-oldalán.

Angus Cloud leginkább Fezco szerepéből volt ismert, akit 2019 és 2022 között alakított a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozatban.

A férfi családja a TMZ-nek így nyilatkozott a tragédia után:

A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként Angus sok szempontból különleges volt mindannyiunk számára. Múlt héten eltemette az édesapját, és intenzíven küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az édesapjával, aki a legjobb barátja volt. Angus nyíltan beszélt a mentális egészséggel folytatott küzdelméről, és reméljük, hogy halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egyedül, csendben küzdeniük ezzel. Reméljük, hogy a világ a humora, a nevetése és a mindenki iránti szeretete miatt emlékszik rá. Kérjük, hogy ezekben a percekben tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel még mindig feldolgozzuk ezt a megrázó veszteséget.