A Baywatch szereplői

Hajléktalan lett és kéregetésből él a Baywatch-család egykori sztárja

A szerencse forgandó még a legnagyobb sztárok között is. Be kell ismerni, hogy azoknak sem biztos a karrierjük, akiknek olyan nagyszabású sikersorozatokhoz van közük, mint a David Hasselhoff főszereplésével készült Baywatch. A stáb egyik családtagja napjainkra hajléktalan lett és kéregetésből él.


Loni Willison hét évvel ezelőtt még a Hollywood-i álmot élte, hiszen hatalmas népszerűségnek örvendett fürdőruhamodellként. 2012-ben még meg is házasodott, nem mással, mint a sikersorozat egykori sztárjával, Jeremy Jacksonnal.

Az idillinek hitt élete ellenére már legutóbb is elhanyagolt külsővel és zilált állapotban kapták lencsevégre az utcán. Frissen közzétett képein egy szabott ujjatlan kabátot, egy barna árnyalatú felsőt, fekete nadrágot, valamint csuklóján egy Apple Watch okosórát hordott, mindezek összessége kétségtelenül hatalmas ellentéteket mutat az életében.

A megörökített jeleneten éppen egy férfi társaságában volt, aki mellette sétálva cipelt egy kartont, a nő pedig egy bevásárlókocsit tologatott, melyben a megmaradt ruháit és használati eszközeit tartotta. Willison a menet közben cigarettát szívott és Pringles-csipszet rágcsált.

Mindez arra utal, hogy nagyon sok rossz dolog történhetett vele az utóbbi években, melyek következtében elvesztette korábbi csillogását és karrierjét. Willisont, aki egykor magazinok címlaplánya volt, a kartonpapírral a fején látták, melyet védelemként használhat a sötét éjszakákon vagy esőzések idején.

Forrás: Daily Mail