Blake Lively és Ryan reynolds

Blake Lively elárulta boldog házasságának titkát Ryan Reynoldsszal

Blake Lively felfedte a Ryan Reynoldsszal való sikeres házasságának titkát − és az a kapcsolatuk kezdetéig nyúlik vissza.A közelmúltban a Further Ado című sorozatban való szereplése során Lively elmondta, hogy ő és Reynolds létrehoztak egy „szabályt", hogy soha ne legyenek túl elfoglaltak ahhoz, hogy időt töltsenek együtt.

Amikor Ryan és én összejöttünk, bevezettünk egy szabályt, hogy nem dolgozunk egyszerre. Így mindig a magánéletünket helyezhettük előtérbe

− mondta Lively.

Lively és Reynolds a Zöld lámpás forgatásán ismerkedtek meg 2010-ben, bár akkoriban mindketten kapcsolatban voltak. A pár végül 2011-ben jött össze, miután Lively 2010 szeptemberében szakított a Gossip Girl-beli társával, Penn Badgley-vel, Reynolds pedig ugyanezen év decemberében elvált Scarlett Johanssontól.

Blake Lively akkoriban még mindig a népszerű tinidrámában játszott, míg Ryan Reynolds karrierje egy sor romkom, vígjáték és akciófilm után virágzott, így nem volt egyszerű elköteleződni.

Ehhez nagyon keményen kell dolgozni. Csakúgy, mint a pénzügyi tervezés és annak fenntartása − egyensúlyt igényel

− mondta Lively.

13 évvel és négy közös lányukkal később úgy tűnik, ez a szabály bevált nekik.

Nem válunk szét. Például ha én éppen forgatok, vagy a feleségem forgat, mindenhová együtt utazunk. Azt hiszem, ez a legjobb része a dolognak, hogy tényleg nem töltünk sok időt külön. Így sok időt tölthetek a lányaimmal

− mondta Reynolds az Access Hollywoodnak 2020-ban.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock