Blake Lively és Brandon Sklenar a Velünk véget ér egyik jelenetében

Jön a Velünk véget ér-film, és nem hagy minket sztárszereplők nélkül

Colleen Hoover könyvszenzációja, a Velünk véget ér (It Ends with Us) végre megkapja a hollywoodi verzióját, méghozzá sztárszereposztással.


Ha esetleg nem hallottál volna még róla, a bestseller-szerzőnő romantikus regénye, amely Lily és Ryle történetét követi nyomon, 2021-ben az egyik legnépszerűbb olvasmány volt. Most pedig a rajongók láthatják, ahogy a történet életre kel, a főszerepeket pedig Justin Baldoni rendező és a Gossip Girlből ismert Blake Lively alakítja.

Trailer még nincs, de a Sony Pictures megerősítette, hogy a bemutató dátuma február 9., péntek. Hoover szerint pedig a rajongóknak nagy élményben lesz részük. Már számoljuk vissza a napokat a film megjelenéséig, de addig is ismerkedjünk meg jobban a Velünk véget ér szereplőivel.

​1. Blake Lively mint Lily Bloom

Blake Lively

Fotó: Getty Images

Lively alakítja Lily Bloomot, a főiskolát végzett lányt, aki Bostonba költözik, és egy zűrös szerelmi háromszögbe keveredik. A színésznő elég nagy átalakuláson ment keresztül, hogy életre keltse Lilyt: szőke haját vörösre festette. Hoover pedig nem leplezte örömért, hogy a színésznő kapta a szerepet. Az Instagramon azt írta: „Blake Lively az én álmaim Lilyje".

​2. Justin Baldoni mint Ryle Kincaid

Justin Baldoni

Fotó: Getty Images

Baldoni játssza Ryle-t, a jóképű sebész rezidenst és Lily szerelmét. Mint kiderült, Baldoni rögtön megkapta Hoover jóváhagyását. Az írónő elmondta, hogy mikor először találkozott Justin Baldonival, aki a film rendezője is, azonnal azt szerette volna, hogy ő legyen Ryle:

Egyszerűen úgy gondoltam, hogy megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy eljátssza ezt a karaktert.

Baldoni az utóbbi időben a színfalak mögött dolgozik, olyan filmeket rendezett, mint a Felhők és a Két lépés távolság.

​3. Brandon Sklenar mint Atlas Corrigan

Brandon Sklenar

Fotó: Getty Images

Brandon Sklenar alakítja Atlas Corrigant, Lily középiskolai barátját és Lily bonyolult szerelmi háromszögének harmadik szereplőjét. Sklenar egy azóta már eltávolított Instagram-posztban reagált a szereposztás hírére, és a következőket írta:

Amikor ez a projekt jött, még nem voltam tisztában a könyv hatalmas hatásával, amit a nőkre gyakorolt, és segített nekik erőt meríteni ahhoz, hogy megváltoztassák az életüket.

​4. Jenny Slate mint Allysa Kincaid

Jenny Slate

Fotó: Getty Images

Jenny Slate játssza Ryle nővérét és Lily barátnőjét, Allyssát. A Gátlástalanok, a Városfejlesztési osztály, a Csajok és a Brooklyn Nine-Nine csak néhány sorozat, amelyből Slate-et felismerheted, de szinkronszínészi munkássága még nagyobb: már több mint egy tucat animációs karakter hangját kölcsönözte.

​5. Hasan Minhaj mint Marshall

Hasan Minhaj

Fotó: Getty Images

Hasan Minhaj alakítja Allyssa férjét és Ryle legjobb barátját, Marshallt, a képzett alkalmazásfejlesztőt, aki elég szépen keres. A film hivatalos Instagram-oldalán a karakterét úgy jellemzik, mint „fényt a sötétségben".

​6. Alex Neustaedter mint a fiatal Atlas Corrigan

Alex Neustaedter

Fotó: Getty Images

A Deadline 2024 januárjában megerősítette, hogy Alex fogja alakítani Lily középiskolai szerelmének, Atlasnak a fiatalabb változatát.

​7. Amy Morton mint Jenny Bloom

Amy Morton

Fotó: Getty Images

Amy Morton alakítja Lily édesanyját (és büszke gasztronómusát), Jenny Bloomot, aki jelentős szerepet játszik Hoover regényében.

​8. Isabela Ferrer mint a fiatal Lily Bloom

Isabela Ferrer Lily Bloom fiatal változatának szerepét kapta.

Forrás: Purewow

Nyitókép: Getty Images