A titok, ami miatt megingathatatlan Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata

A titok, ami miatt megingathatatlan Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata

Blake Lively és Ryan Reynolds Hollywood egyik legkedveltebb párja, emiatt pedig mindenki azt találgatja, hogy vajon mitől működik ilyen jól a kapcsolatuk.


Lively és Gosling rendszeresen viccesebbnél viccesebb tréfákkal szórakoztatják egymást és a közönségüket, emellett pedig a vörös szőnyegen is remekül mutatnak egymás mellett. A folyamatos poénkodás mellett azonban rendszeresen tanúbizonyságot tesznek arról, hogy milyen mély vonzalmat éreznek egymás iránt.

De mégis mi a titkuk?

Reynolds az Entertainment Tonightnak adott interjújában elárulta, hogy minden a mély, kölcsönös barátságon múlik.

Ez is érdekelhet: Mindenki őt várta, mégse jelent meg a Met-gálán – megtudtuk, miért!

Nem vesszük egymást túl komolyan, de barátok is vagyunk. Szerelembe esni nagyszerű dolog, de vajon kedvelitek-e egymást? Ez az a kérdés, amit fel kell tenned magadnak, tudod, ha belevágsz. Mindig is kedveltük egymást. Együtt nőttünk fel. Tanulunk egymástól. Szóval igen, szerencsés vagyok, hogy van egy haverom

– árulta el a Deadpool sztárja.

Reynolds felesége, Blake Lively hasonlóan vélekedett a kapcsolatukról, ő az együtt töltött idő fontosságát hangsúlyozta ki.

Soha nem telt el úgy egy hét, hogy ne találkoztunk volna. A legjobb az, amikor kikapcsoljuk a telefonjainkat, és csak beszélgetünk és együtt lógunk. Ő a legjobb, legjobb barátom. Mit csinálsz a legjobb barátoddal? Nem csinálsz semmit

– mondta 2014-ben a Marie Claire-nek.

A pár 2012-ben kötött házasságot, és mára három közös lányuk van, a 6 éves James, az 5 éves Inez és a 2 éves Betty.

Ugyan a szülői lét sokszor nehéz lehet, de Reynolds a Todayben elmondta, nem tudná elképzelni az életét a felesége és a lányai nélkül.