Bradley Cooper csokornyakkendőben és öltönyben

Ez hihetetlen! Rá se ismerünk az egykor sármos Bradley Cooperre

Bradley Cooper második rendezői munkájának megjelenésére, a Maestróra 2023-ban számíthatunk a Netflixen. Azonban a forgatásról már kiszivárogtak fotók, amiken a főszereplő Bradley Cooper szinte felismerhetetlenre van maszkírozva.


A Maestro egy életrajzi film, amelyben Cooper a Broadway dicsért zeneszerzőjeként, Leonard Bernsteinként szerepel. A fotókon Cooper látható Carey Mulligan oldalán, aki Bernstein feleségét, Felicia Montealegret alakítja.

A legtöbb figyelmet kapott fotók azonban azok voltak, melyeken Cooper arca teljesen el lett maszkírozva, hogy a főszereplő időskori szerepét hitelesen játszhassa.

A fotók és maga a szerep is vegyes és heves érzelmeket váltott ki a Twitter népéből, akik egyébként már izgatottan várják a film megjelenését, mégis vannak döntések, amikkel nem értettek egyet a filmmel kapcsolatban.

Sokan például azt kifogásolták, hogy az általános hollwoodi módszer, miszerint nem zsidó színészeket választanak zsidó szerepek eljátszására, ebben a filmben is felütötte a fejét – írja a Vainty Fair.

Bradley Cooper s\u00e1rga \u00f6lt\u00f6nyben

Getty

Nyitókép: Getty