Britney Spears és Sam Asghari

Megvan, mikor megy férjhez Britney Spears

A popsztár vőlegénye, Sam Asghari megerősítette, hogy kitűzték az esküvőjük időpontját.

Britney Spears rajongói izgatottak voltak, amikor tavaly szeptemberben bejelentette eljegyzését párjával, Sam Asgharival. A pár 2016 óta randizik, amikor Britney Slumber Party című kislemezének klipforgaásán találkoztak, és miután tavaly véget ért 13 évig tartó gyámsága, az énekesnő elárulta, hogy a férfi feltette a nagy kérdést – bár a hírek szerint a lánykérésre korábban kerülhetett sor, mint gondoltuk.

Egyes találgatások szerint az Asgharival jelenleg első közös gyereküket váró Britney az év elején titokban feleségül ment a férfihez, de úgy tűnik, hogy ezek a pletykák elültek, mivel a vőlegény nemrég a közösségi médiában megerősítette, hogy kitűzték a nagy nap időpontját. Viccesen azt is hozzátette, hogy addig nem fogunk tudni az eseményről semmit, amíg az már meg nem történt.

Az Instagram-sztorikban az anyák napja alkalmából (Amerikában május 8-án ünneplik) közzétett bejegyzésében beszélt „mesebeli” kapcsolatáról Britneyvel, és megosztott egy fotót, amelyen büszkén mutatja az eljegyzési gyűrűjét.

A modellként és személyi edzőként ismert Asghari a közös jövőjükkel kapcsolatos izgatottságáról beszélt nemrég, miután kiderült, hogy Britney-vel gyereket várnak, akkor ezt mondta követőinek:

Britney Spears \u00e9s Sam Asghari az eljegyz\u00e9si gy\u0171r\u0171vel

Fotó: Instagram / samasghari

„A házasság és a gyerekek egy erős, szeretettel és tisztelettel teli kapcsolat természetes részei. Az apaság olyasmi, amit mindig is vártam, és nem veszem félvállról. Ez a legfontosabb munka, amit valaha is végezni fogok.”

Nyitókép: Profimedia