Caitlyn Jenner

Caitlyn Jennert szándékosan nem hívták Kourtney Kardashian esküvőjére

Kourtney Kardashian és Travis Barker már második esküvőjüket tartották a közelmúltban, ám a család egyik legnépszerűbb tagja, Caitlyn Jenner egyikre sem volt hivatalos. A többi rokon lagzijára elsők között invitálták meg, ám egy nyomós indok miatt nem kapott meghívót erre a nagy napra.


Míg a családtagok többsége az esküvőn ünnepelte a szerelmet, addig Jenner Jamie Chadwick autóversenyző győzelmét ünnepelte új szenvedélyének hódolva. Nem sokkal a nyertes kör után a sztár közzétett egy bejegyzést Twitteren, melyben kifejezte hatalmas örömét.

„Győzelem! Győzelem! Győzelem! Nem számít, mi történik!"

— olvashatjuk a kiírást a TMZ cikkében.

Barker és felesége először Las Vegasban mondták ki a boldogító igent egy Elvis hasonmás társaságában. Ezt követően egy hivatalos esküvőt is tartottak szűk családi körben, ahonnan képek is kikerültek a szerelmesekről. Egy korábbi cikkünkben lehet olvasni a meseszerű alkalomról, valamint arról is, hogy már első közös gyermeküket is tervezni kezdték.

A párhoz közeli források szerint Jenner nem kapott meghívót a hétvégi eseményre, ennek viszont nem egy belső viszály vagy ellentét az oka. Egyszerűen a fiatal pár egy meghitt menyegzőt szeretett volna tartani és mivel Caitlynnel nincsenek mindennapos kapcsolatban, így nem szenvedtek plusz egy fő besűrítésével.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy Jenner Kim Kardashian és Kanye West 2014-es olaszországi esküvőjén is megjelent, szóval ebből még hatalmas botrányok következhetnek. A fiatal házasok egyébként még egy Los Angeles-i ünnepélyt is rendezne a közeljövőben, így még nem késő kedveskedni az elhanyagolt rokonokat sem.

Nyitókép: Getty