billie lourd menyasszonyi ruhaban

Carrie Fisher lánya szentimentális gesztussal emlékezett meg édesanyjáról az esküvőjén

A hétvégén férjhez ment a Star Wars Leia hercegnője, Carrie Fisher lánya, Billie Lourd. Édesanyja fájóan hiányzott a ceremóniáról, de Billie ahol lehetett, megemlékezett az öt éve elhunyt színésznőről, és még a menyasszonyi ruháján is utalásokat rejtett el.


A 29 éves Billie Lourd a hétvégén ment férjhez vőlegényéhez, Austen Rydellhez. A fiatal pár még 2011-ben ismerte meg egymást, amikor mindketten az NYU egyetemen tanultak, azóta pedig már egy kisfiuk is született, Kingston Fisher Lourd Rydell. Rydellből aztán producer lett, Lourd pedig amellett, hogy maga is színészkedik, leginkább édesanyja okán híres, hiszen a Star Wars-filmek legendás rebellis hercegnője, Carrie Fisher lánya. Fisher öt éve hunyt el mindössze hatvanévesen szívroham következtében, és a történetet csak még szomorúbbá teszi, hogy édesanyja, Billie nagymamája, a szintén színésznő Debbie Reynolds egy nappal Carrie halála után stroke-ot kapott és meghalt, miközben a lánya temetését tervezte. Nem csoda hát, hogy ilyen veszteségek után Lourd szentimentális gesztusokat rejtett el, hogy megemlékezzen a családjáról.

A ceremóniát a mexikói Cabo San Lucasban tartották, mivel Billie Kaliforniában nőtt fel, és egész életében tengerparti esküvőt képzelt el magának. Ruháját a Rodarte készítette, a tervezőpárosnak még édesanyja mutatta be Billie-t évekkel ezelőtt, aki azóta is odavolt a divatház kreációiért. A ruha teljes mértékben a menyasszony személyiségét tükrözi: imádja a csillogást, így az alsó réteget flitterekkel varrták ki. Az összhatás pedig könnyed, légies és elegáns, és tökéletesen illett a tengerparti laza környezethez.

A ruha alatt René Mancini cipőt viselt, melyet édesapja segített kiválasztani neki, ugyanis szerinte anyja épp ilyen cipőket hordott a 90-es években. Az általa viselt ékszerek is csupa szentimentális emléket hordoznak: jegygyűrűként vőlegénye azt a gyűrűt alakíttatta át, amivel az ő édesapja megkérte anyja kezét. Emellett, hogy legyen rajta "valami régi", egy antik gyémántfülbevalót kapott szintén az apjától, a kezén pedig az eljegyzési gyűrű mellett az anyja kedvenc kék opálgyűrűje is.

A próbavacsorán pedig egy virágos Oscar de la Renta ruhát viselt:

Forrás Vogue
Nyitókép: Instagram/
praisedthelourd