Celine Dion

Celine Dion állapota egyre rosszabb: már alig tudja mozgatni az izmait

Celine Dion egészségi állapota egyre romlik a nővére szerint.


Egy évvel azután, hogy megosztotta, hogy stiff-person-szindróma diagnosztizáltak nála, az énekesnő már nem tud bizonyos testmozgásokat irányítani − közölte nővére, Claudette Dion.

Nem tudja irányítani az izmait. Ami összetöri a szívemet, az az, hogy ő mindig is fegyelmezett volt. Mindig keményen dolgozott. A mi és az ő álmaiban is az a cél, hogy visszatérjen a színpadra

− mondta Claudette.

Májusban Celine lemondta Courage World Tourját a ritka neurológiai rendellenesség miatt, amely fájdalmas izomgörcsöket és merevséget okozhat.

Celine Dion \u00e9s fia

Fotó: Getty Images

Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást kell okoznom mindannyiótoknak. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a turnézás még akkor is nehéz, ha 100%-os vagy

− írta akkor az 55 éves énekesnő az Instagramon.

Claudette szerint a húguk, Linda Las Vegas környékén él Celine-nel, miközben a szindrómára szakosodott orvosok kezelik.

És bár a Grammy-díjas énekesnő a pihenésre koncentrál, nemrég még minőségi időt tudott tölteni 22 éves fiával, René-Charles-szal és 13 éves ikreivel, Nelsonnal és Eddyvel. Celine és fiai október 30-án a hokiaréna felé vették az irányt, és elmentek megnézni a Montreal Canadiens és a Vegas Golden Knights összecsapását.

Forrás: Eonline

Nyitókép: Getty Images