Céline Dion egy csokorral integet 2020-ban

Céline Dion betegsége óta először jelent meg egy nyilvános eseményen

Céline Dion három és fél éve nem szerepel a nyilvánosság előtt, de a rajongók legnagyobb örömére nemrég egy NHL-meccsen mégis felbukkant.Az 55 éves Dion tavaly hozta nyilvánosságra, hogy egy ritka neurológiai betegséget diagnosztizáltak nála, a Stiff-Person-szindrómát, amely gyengítő és néha egészen erőszakos izomgörcsöket okoz. A Stiff Person Syndrome Foundation szerint a görcsök elég erősek lehetnek ahhoz is, hogy csontokat törjenek.

Sajnos ezek a görcsök a mindennapi életem minden aspektusát befolyásolják. Néha nehézségeket okoz, amikor sétálok, és nem engedi, hogy úgy használjam a hangszálaimat az énekléshez, ahogyan azt megszoktam

− írta Dion egy 2022-es Instagram-posztban, amelyben bejelentette, hogy elhalasztja a turnéja időpontjait.

Folyamatos egészségügyi küzdelmei közepette már majdnem négy éve nem látták a nyilvánosság előtt az énekesnőt.

Dion azonban nemrég egy Las Vegas-i hokimeccset nézett meg a Vegas Golden Knights és a Montreal Canadiens között, három fia, a 22 éves René-Charles és a 13 éves ikrek, Eddy és Nelson kíséretében. A fiúk édesapja, Dion férje, René Angélil 2016-ban hunyt el.

Az Instagramon posztolta képeket, azt írva:

A fiaim és én nagyon jól éreztük magunkat a Montreal Canadiensnél a Vegas Golden Knights elleni hokimeccsük után Las Vegasban hétfő este. Nagyon jól játszottak, micsoda meccs volt!

Turnéját jelenleg 2024-ig elhalasztották, és egy meg nem nevezett forrás májusban azt mondta a People-nek, hogy Dion keményen dolgozik azon, hogy elég egészséges legyen ahhoz, hogy újra felléphessen.

Szívszorító, hogy le kellett mondania a turnézást, de a mindennapi életét megzavaró betegség miatt sok problémával küzd. Mindent megtesz, amit csak tud, orvosokkal dolgozik, mert szeretne fellépni. Egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémáját kézben tudja tartani, hogy újra énekelhessen

− mondták.

Forrás: Vanity Fair

Nyitókép: Getty Images