Millie Bobby Brown az Enola Holmes 2 bemutatóján

Ezt az énekesnőt alakítaná legszívesebben egy filmben Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown eddigi karrierje során még nem alakított a valóságban is élő személyeket, viszont nemrég elmesélte, kit játszana legszívesebben. Választása egy híres énekesnőre esett, akiről még nem terveznek készíteni filmet, viszont a tökéletes főszereplő úgy fest, már meg is lenne hozzá.


Millie Bobby Brown a Stranger Thing sorozat egyik főszereplőjeként vált ismertté, legutóbb pedig az Enola Holmes második részében tűnt fel. Bár még csak idén töltötte 18. életévét, sajnos mégis meg kellett tapasztalnia a hírnévvel együtt járó nehézségeket, például a szexualizációt és a zaklatást. Ezt a tapasztalatát felhasználva úgy érzi, tökéletesen el tudna játszani egy hírességet, aki szintén átesett ilyen traumákon.

Nemrégiben Drew Barrymore talkshow-jában árulta el, hogy legszívesebben Britney Spears bőrébe bújna egy film erejéig. A Screen Rant cikkében így idézték a színésznő gondolatmenetét:

„Azt hiszem, az ő története rezonál velem. Ahogy felnőttem néztem a videóit, és a vele készült interjúkat, amikor fiatalabb volt. Nem ismerem őt, de amikor megnézem a róla készült képeket, úgy érzem, hogy el tudnám mondani a történetét a megfelelő módon.”

Spears a karrierje során komoly mentális problémával küzdött a hírnév, a folyamatos zaklatás és a fotósok hada miatt. Az elmúlt években például azzal került címlapokra, hogy gyámságának megszüntetéséért kellett harcolnia saját apjával szemben. Az üggyel kapcsolatban dokumentumfim és több feldolgozás is készült, de egy életéről szóló film leforgatásáról idáig még nem esett szó.

Brown a saját bevallása szerint már optimistábban tekint a pályájára, ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, hogy miken kellett keresztülmennie. Míg az énekesnő 25 éves korában szembesült a hírnév sötét oldalával, addig Brown mindezt már 12 évesen, első komolyabb szerepe után tapasztalta meg.

Reméljük, hogy a jövőben láthatjuk majd egy ilyen szerepben, hiszen nem csak egy újabb szegmensből mutathatná be a tehetségét, hanem egy komplexebb képet is adhatna a pop hercegnőjének botrányokkal teli történetéhez.

Nyitókép: Getty