lady gaga

Leonardo DiCaprio, Lady Gaga, Bill Gates és a többiek luxusotthonának legfurcsább szobái

Néhány sztár már tényleg nem tudja, mire költse a pénzét, ezért a lehető legfurább dolgokat szereltetik be otthonaikba. Saját bowlingpálya? Pipa. C-vitaminos víz folyjon a csapokból? Pipa. Saját csúszdapark? Pipa. Lássuk a többit is!Nem titok, hogy a legnagyobb hírességek orbitális méretű luxusvillákban élnek, ahol általában legalább tízszer annyi hálószoba van, mint amennyire valóban szükségük van. Persze versengenek is az ingatlanokkal, hiszen minél híresebb valaki, szinte kötelező annál nagyobb otthonra váltania. Ha már egyszer ennyi helyük, és mellé megszámlálhatatlan pénzük van, gyakran olyan furcsaságokat is beépítenek, amikre a hétköznapi embereknek felszalad a szemöldöke.

1. Lady Gaga bowlingpályája

A dalszerzőből lett énekesnőből, majd színésznő Malibuban él egy 23 millió dollár értékű villában, amihez boros pince, lóistálló, sós vízű medence és óceánra néző panoráma is tartozik. AA vendégek kedvence, amikor Lady Gaga házibulit tart, mégsem ezek közül kerül ki, hanem a beépített bowlingpályája. De ezt nem mondjuk a nappali részeként kell elképzelni, hanem egy külön termet építettek erre a célra, amit teljesen úgy rendeztek be, mint egy 80-as évekbeli amerikai bowlingpályát, neondekorral, zenegéppel és retró büfével.

2. Christina Aguilera ajándékcsomagoló állomása

A 2000-es évek sztárjának korábbi háza (sajnos időközben megvált már tőle) már az ő beköltözése előtt is híres volt: ebben a Beverly Hills-i otthonban lakott ugyanis Ozzy Osbourne és családja, amikor a hírhedt MTV-s valóságshow-jukat forgatták. Egyéb luxusdolgok is voltak a házban: egy szállodai méretű medence beépített vízeséssel, szépségszalon és moziszoba, a legdekadensebbnek az tűnik, hogy Aguilera az egyik méretes gardróbhelyiséget ajándékcsomagoló szobává alakíttatta át. Itt mindig kéznél volt egy halom random ajándéktárgy, hogy sose kerülhessen kellemetlen helyzetbe, és egy csomagolóállomás is ki volt alakítva, ahol papírok és díszek tömkelegéből választhatott a stílusos csomagolásért.

3. Céline Dion házi aquaparkja

A kanadai énekesnő nem aprózta el floridai nyaralóját: ha már úgyis leginkább üdülni jártak a napfényes államba, akkor miért ne nézhetne ki úgy a házuk, mint egy luxusszálloda csúszdaparkkal? 38 milliós, Jupiter Islanden elhelyezkedő házat férjével, René Angelillel közösen tervezték meg, amiben csúszdák, vízágyúk és sodrómedence is helyet kapott. A férj 2016-os halála után viszont Dion inkább eladta az ingatlant.

4. Leonardo DiCaprio környezetbarát spa fürdőszobája

Make It Rain Money GIF


Giphy

Leonardo DiCaprio fürdőszobája az egyik legkülönlegesebb a világon, ez egészen biztos. A világítást az emberi szervezet cirkadián ritmusához igazították, a padlója tartásjavító reflexiológiás funkcióval van ellátva, és természetesen fűtött is, a zuhanyzóból pedig C-vitaminnal dúsított víz folyik, és természetesen aromaterápiás illóolajok illatosítják a levegőt. És mivel Leóról, az elkötelezett környezetvédőről beszélünk, mindezt extrán környezetbaráton oldották meg valahogy a belsőépítészei.

5. Bill Gates trambulinszobája

Nem lehet olyan nehéz, ha az ember Bill Gates gyermekeként nő fel! Néhány hónapja beszámoltunk lánya, Jennifer álomesküvőjéről, most pedig egy kicsit abba is belepillanthatunk, hogy nőtt fel a szerencsés lány, kiderült ugyanis, hogy az immár hivatalosan is elvált Gates házaspár megaméretű otthonában egy trambulinszoba is helyet kapott, ahol a gyerekek kedvükre őrülhetnek meg és vezethetik le a felesleges energiáikat.

6. Mary-Kate Olsen Versailles-i ihletésű tükörterme

tukorterem

Fotó: Pinterest

Ha az ember már totyogós kora óta ismert sztár, kevés olyan dolog van a világon, amit nem engedhetne meg magának. Mary-Kate Olsen a Versailles-i palota tükörtermét szemelte ki magának, és lakása egyik helyiségét csupa antik barokk tükörrel díszítette. Persze azért egy tetőmedence is van az ingatlanban.

Nyitókép: GettyImages