Charlie Sheen egy interjún

Charlie Sheen lánya OnlyFans-oldalt indított — ez apja véleménye​

A Két pasi meg egy kicsi sorozat sztárjának lánya nemrég jelentette be, hogy csatlakozott a felnőtteknek szóló, privát tartalommegosztó portálhoz. Erről a döntésről a szülők is kifejtették a véleményüket, azonban egyikük sem áll elítélően a témához.


Sam Sheen az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, mindezt egy fekete bikiniben készült fotóval. A poszt alatt a 18 éves lány anyja is megszólalt és támogatását fejezte ki az új lépéssel kapcsolatban. Korábban az édesanya — Denise Richards — születésnapi posztban köszöntötte gyermekét, az előtt viszont elárulta, hogy jelenleg nagyon nehéz időszakot élnek meg lányával.

„Őszintén szólva, feszült a kapcsolatom vele. Nagyon nehéz a helyzet. Tudom, hogy előbb-utóbb visszatérünk oda, ahol voltunk, de most feszült a viszonyunk”

— mondta Richards a témával kapcsolatban.

Charlie Sheen egy interjújában elmondta, hogy nem nézi jó szemmel lánya döntését, azonban — mivel nem tehet ellene semmit — arra bíztatja őt, hogy ha már csinálja, akkor maradjon stílusos, kreatív és ne áldozza fel a becsületét. Mondandójához hozzáfűzte, hogy a lánya jelenleg az anyjával él, így neki semmi köze ehhez, bár a helyszínváltozás amúgy sem segített volna.

„Szülőként csak annyit tehetek, hogy irányítom őt, és bízom az ítélőképességében, de ő maga hozza meg a döntéseit"

— olvashatjuk az önpusztító életmódjáról ismert színész szavait a People cikkében.

A szülők közötti vitázás a gyerekek nevelésével kapcsolatban mér régóta tart. Még októberben egy forrás azt mondta, hogy Sheen gyermekei sokkal nagyobb szabadságot élveznek az apai házban, ezért előnyben részesítik azt az otthont az anyaival szemben. Ezt követően más oldalak a színészt egy jó apaként írták le, aki szigorú, viszont igazságos is. Nála is külön szabályok vannak bevezetve, amihez hozzátartozik a házi feladat elvégzése és a takarodó betartása is.

Az OnlyFans-oldal elindításáról láthatóan mindkét szülő hasonlóan vélekedik, tehát találhattak egy közös pontot a nevelési kérdésekben.

Nyitókép: Getty