A Dior francia luxusdivatház logója az egyik zürichi üzleten Svájcban

Az összes érzékszervnek lenyűgöző élmény a Dior párizsi spa-ja

A Dior hivatalosan is bemutatta a Hôtel Plaza Athénée újonnan kialakított spa termét, amely a wellness és a szépség tökéletes párizsi oázisává vált. A két ikonikus ház együttműködését közös történelem és Párizs iránti mélységes szeretet fűzi össze.A 25 Avenue Montaigne alatt található Hôtel Plaza Athénée, mely több mint egy évszázada testesíti meg az autentikus párizsi sikket, 1946-ban lett a Dior-ház szomszédja. Az évek során a luxusdivat, a szépségápolás és a vendéglátás világa összefonódott, és végül 2008-ban a Plaza Athénée-vel partnerségben megszületett a Dior első spa koncepciója.

Mára a 400 négyzetméteres szentély figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül, és a spa a luxus új korszakába lépett, ahol a holisztikus jóllét került előtérbe.

Az újragondolt spa-t a meleg tónusok és az olyan természetes anyagok, mint a kő és a világos fa jellemzik. A vendégek azonnal elmerülnek a Dior Spa pihentető elvonulásában, amint a La Collection Privée Christian Dior jellegzetes illatainak és a Dior Spa exkluzív termékeinek otthont adó butik fogadja őket. A spa szaunával, gőzfürdővel, öt egyágyas és egy kétágyas kezelőszobával rendelkezik.

A spa talán legjelentősebb újdonsága a Dior Light Suite, egy egyedülálló kezelőszoba, amely az első a párizsi luxusszállodák között, amelyet a fényterápia inspirált. A Lucibel-lel közösen tervezett lakosztályban a Cronos Light LED-es mennyezet a természetes napfényt háromféle intenzitással reprodukálja: energetizáló, relaxáló vagy helyreállító, így a vendégek újra szinkronizálhatják a cirkadián és kronobiológiai ritmusokat, hogy a bőr és a test újra egyensúlyba kerüljön, különösen a jetlag leküzdésekor.

A legmodernebb újításokon túl a Dior Spa Plaza Athénée személyre szabott, kizárólag a szállodára alakított kezelések menüjét kínálja, köztük a Dior Privé Sur-Demande kezelést, amely az arc vagy a test elektrostimulációját és krioterápiáját kombinálja a végső méregtelenítés érdekében, valamint olyan exkluzív eszközöket, mint a Dior Sapphire Crystal Mico-Abrasison és a Waves 21 gép.

Christian Dior egyszer azt mondta

„az elegancia egy egész, és ami nem látható, az legalább annyira számít, mint ami látható”.

Az új Dior Spa Plaza Athénée valóban ezt az érzést ápolja, egy érzékszervi utazást alakított ki a jóllét javítására.