Elisabeth Moss

Első gyermekét várja A szolgálólány meséjének főszereplője

Elisabeth Moss első gyermekét várja. A szolgálólány meséjének sztárja a Jimmy Kimmel Live! című műsorban jelentette be a nagy hírt kedd este.


Terhes vagy, vagy csak egy hihetetlenül elkötelezett színész?

− kérdezte a házigazda Jimmy Kimmel a 41 éves Moss-tól az interjújuk elején.

Egy kicsit mindkettő

− válaszolta Moss.

Moss a továbbiakban azt is elmesélte, hogy „nagyon szerencsés" volt a terhessége során, majd tanácsot kért az 56 éves Kimmeltől.

A humoristának eszébe jutottak azok a tanácsok, amelyeket ő és felesége, Molly McNearney Bill Murray-től kapott, amikor négy gyermekük egyikét várta.

Hozzatok karácsonyi fényeket, hogy felakaszthassuk a szülőszobába

− emlékezett vissza Kimmel, hozzátéve, hogy Murray azt is javasolta, hogy hozzanak elemmel működő gyertyákat, „mert szörnyű a világítás a szobábanehhez az áldott eseményhez”.

Moss azt nem osztotta meg, hogy mikorra várható gyermeke érkezése.

Elisabeth Moss

Fotó: Getty Images

A színésznő a Hulu A szolgálólány meséje című sorozatában játszik, amely Margaret Atwood 1985-ös regénye alapján készült disztópikus dráma. Mielőtt a sorozat ötödik évada 2022 szeptemberében debütált volna, a streamingszolgáltató megújította a sorozatot egy hatodik és egyben utolsó évaddal.

Igazi megtiszteltetés volt Margaret Atwood úttörő regényének és hátborzongatóan aktuális világának történetét elmesélni, és izgatottan várjuk a nézőket A szolgálólány meséje hatodik és egyben utolsó évadával

− nyilatkozta Bruce Miller, a sorozat alkotója egy közleményben.

A show 5. évadának 2022 novemberében Los Angelesben tartott fináléján Moss a PEOPLE-nak elmondta, hogy „borzasztó", hogy a show csak még relevánsabbá vált a debütálása óta, ami igen aggasztó, majd hozzátette, hogy „élete legteljesebb, kreatív élménye" volt a forgatás.

Moss korábban körülbelül egy évig Fred Armisen felesége volt, mielőtt 2011-ben véglegesítették a válásukat.

Forrás: People

Nyitókép: Getty Images