Steve Jobs legkisebb lánya, Eve Jobs

Steve Jobs lánya semmit sem fog örökölni szülei vagyonából

21 milliárdos vagyona van a családnak, de Eve Jobs egyetlen dollárt sem fog örökölni.


Eve-ről, az Apple néhai alapítója, Steve Jobs legfiatalabb lányáról eddig azt lehetett tudni, hogy Instagramját több mint 200 ezren követik, modellkedett a Glossiernek és lovagol. Ez egyáltalán nem véletlen azonban, a 22 éves lánynak hamar a saját lábára kellett állnia, hogy apja végakaratát teljesítse.

Laurene Powell-Jobs, az Apple alapítójának özvegye elmondta, hogy sem Eve, sem a többi testvér nem fog örökölni apjuk vagyonából, azokat mind Powell-Jobs kapta, aki egyetértett férje végakaratával, szerinte is önállóan kell sikeressé válnia gyermekeiknek.

Így nem csoda, hogy Eve számos dologba vágta a fejszéjét. Mivel gyerekkorától kezdve eléggé a háttérben volt, nagy meglepetést okozott, amikor 2020-ban a Glossier ünnepi reklámkampányában szerepelt, az Euphoria című sorozat színésze, Sydney Sweeney és a RuPaul Drag Race második helyezettje, Naomi Smalls mellett.

Mindeközben a lány díjugratásban is megcsillogtatja folyamatosan a tudását, volt, hogy Bill Gates lánya, Jennifer Gates ellen is versenyzett. Eve Számos helyen versenyzett már, melyeken több ezer dolláros nyereményt keresett. A Horse Sports szerint Eve az ötödik helyen áll a világ 1000 legjobb 25 év alatti versenyzőjének a listáján.

(Luxury launches)