A Fehér Lótusz egyik jelenete

Szállj meg te is a villában, ami A Fehér Lótusz 2. évadában szerepelt!

A Fehér Lótusz 2. évadából ismert villa felkerült AirBnb-re, így mostantól bárki igénybe veheti a szolgáltatásait. Na de miket kínál a luxusszállás vendégeinek?


A Fehér Lótusz már a második évadán is túl van, a rajongók nagy örömére pedig bejelentették, hogy a harmadik széria is készülőben van. A folytatás olyan nagy sikert ért el a rajongók, valamint a kritikusok körében is, hogy Jennifer Coolidge-t Golden Globe-bal jutalmazták az alakításáért.

A harmadik évaddal kapcsolatban már most megosztottak néhány lényeges információt a készítők, melyekről egy korábbi cikkünkben írtunk.

A karakterek és az izgalmas sztori mellett az új évad látványa, többek között a Villa Tasca-é is fantasztikus volt. Utóbbi, melyben Harper (Aubrey Plaza) ls Daphne (Meghann Fahy) egy kiruccanásuk alkalmával megszálltak, magával ragadta a rajongókat, akik előtt most nagyszerű lehetőség nyílt meg. A villát ezentúl hivatalosan is ki lehet bérelni, így a nézők teljesen a sorozatban érezhetik magukat.

A helyszín az 1500-as évekbe repíti vissza a vendégeit. Egészen pontosan egy 20 hektáros nagy kert, valamint egy úszómedence szolgálja a jókedvet az ott tartózkodás alatt. A magas belmagasságok és autentikusan kiválogatott bútorok emelik a luxus érzését, illetve az olyan kiegészítő elemek, mint az aranyszegélyes portrék és a fürdőszobák márványcsempéi.

Természetesen, a kimagasló élményhez hasonlóan módon nagy árat szabtak. Az érdeklődőktől egy éjszakáért 5 ezer fontot kérnek (több mint 2 millió forint). Ebbe az árba beletartozik a biliárd-és a zeneszoba, valamint a bár korlátlan használata és az állandóan szolgálatkész személyzet is.

Forrás: Marie Claire