Hold és a horoszkópok

Érkezik a márciusi féreghold-fogyatkozás –  ezt jelenti a horoszkópodra nézve

Nem kell spirituális gondolkodásúnak lenni ahhoz, hogy érezzük a márciusi telihold erejét. Ez a mostani, úgynevezett féreghold ugyanis sokkal erősebb, mint az év bármely időszakában. A továbbiakban azt is eláruljuk, mit okoz ez a természeti jelenség a horoszkópod számára.


De mi is az a féreghold?

A március havi teliholdat más néven féregholdnak is nevezik, mivel a megjelenésével egyidejűleg egy lárvafaj is felbukkant az évnek ebben az időszakában Észak-Amerikában. Az év azon időszakát hivatott jelezni, mikor a tavasz első jelei kezdenek megérkezni. Idén márciusban a telihold az asztrológiai újév elejére esik (25-e), ami erőteljes energiát és szinkronicitásokat hoz, mellyel irányítja a következő lépéseinket.

Mutatjuk, mit okoz ez a csillagjegyed számára!

Kos

Mire koncentrálj most: az emberi kapcsolataidra, legyen az párkapcsolat, barátság, szerelem és a múltbéli sérelmeidre, amelyek visszatartanak.

Bika

Mire koncentrálj most: az egészségre, jó közérzetre, a testeddel való kapcsolatodra, a napi rutinod megváltoztatására, hogy olyan életet teremts, amilyet megérdemelsz. Figyeld meg, hogy ki inspirál a mindennapokban.

Ikrek

Mire koncentrálj most: keress kapcsolatokat, tanuld meg szeretni a reflektorfényt, fogadd el a lehetőségeket, amik eléd tárulnak.

Rák

Mire koncentrálj most: találd meg a biztonságot, itt a tökéletes idő a családalapításhoz is és a lassabb életritmus elfogadásának.

Oroszlán

Mire koncentrálj most: hallgasd és értsd meg a másik nézőpontját is (akkor is, ha nem értesz vele egyet), gyakorold a türelmet és az empátiát. Így megtudhatsz többet is arról, hogy ki is vagy valójában. Figyelj a sorok között megbúvó üzenetekre.

Szűz

Mire koncentrálj most: az önértékelés és az önbecsülés gyakorlására, válassz te magad a saját javadra, helyezd magad előtérbe. Figyelj az igazságra is, mert az orrod előtt lesz most.

Mérleg

Mire koncentrálj most: változtass a szemléleteden, változtass a módszereiden, változtass azokon az embereken, akikkel körül veszed magad, döntsd el, mit akarsz igazán az élettől.

Skorpió

Mire koncentrálj most: a sötét oldalad felvállalására, minden érzés átélésére, a szégyen levetésére, régi sebek begyógyítására. Itt az idő, hogy megbocsáss magadnak és másoknak is.

Nyilas

Mire koncentrálj most: találd meg a te embereidet, teremts kapcsolatokat. Keress inspirációkat. Figyelj, hogy kivel érzed magad a legjobban.

Bak

Mire koncentrálj most: a munkahelyi életed megváltoztatására, a siker megtalálására, magasra törésre. Döntsd el, hogy mit jelent számodra a siker, bízz az ösztöneidben.

Vízöntő

Mire koncentrálj most: a világ és az új ötletek felfedezésére. Találj inspirációt, utazz többet, tanulj valami újat, most minden lehetséges a számodra. Figyelj azokra az emberekre, akik támogatnak téged az álmaidban.

Halak

Mire koncentrálj most: Összpontosíts keményen a szenvedélyes projektjeidre. Most szerelembe eshetsz, ha figyelmes vagy. Kockáztass bátran, hagyd, hogy az univerzum támogasson. Figyelj a saját intuícióidra.


Nyitókép: Shutterstock

(Glamour)