Hailey Bieber fekete outfitben

Hailey Bieber könyörög, hogy hagyják békén Selena Gomezt

Hailey Bieber lassan megérdemelne egy Nobel-békedíjat, ha csak belegondolunk abba, hogy az elmúlt időszakban hányszor kellett felugrania az Instagramra, hogy könyörögjön az embereknek, hogy ne zaklassák őt ok nélkül, illetve, hogy ne zaklassanak másokat ok nélkül, az ő nevében.


Talán az internet népe még nem próbált ennyire hülyét csinálni egy celebritásból sem, mint Justin Bieber feleségéből, Hailey Bieberből. Megannyi gúnyos videó, összeszerkesztett fotók – Mrs. Bieber igazi céltábla az elmúlt években. A modell pedig nem győz békéért könyörögni, és észérvekkel megkérni az embereket, hogy egyszer s mindenkorra hagyják békén. Azonban mostanában egyre többen támadják férje egykori barátnőjét, Selena Gomezt is.

Instagram / Hailey Bieber

Ha gonosz vagy durva megjegyzéseket hagysz a nevemben bárki posztjához, tudd, hogy én ezt nem akarom, és nem támogatom. Nem is fogom soha támogatni vagy elnézni a gyűlölködő, gonosz vagy csúnya megjegyzéseket. Ha ebben részt veszel, akkor egy olyan kultúra tagja vagy, amelynek én nem akarok a részese lenni. Kérlek, légy kedves, vagy ne mondj semmit

– tette ki Insragram-sztroriba.

Csak az isten tudja, milyen „bizonyíték" váltotta ki a legújabb spekulációkat, de Bieber belájkolta Gomez legutóbbi Instagram-posztját, amit a színésznő Párizsból posztolt. A fotót természetesen elárasztották a kommentek, és a Gomezt-pocskondiázó Bieber-fanatikusok.

Számos hozzászólásban jelentéktelennek titulálták Gomezt, de sokan azzal is vádolták, hogy szándékosan bújt az áldozatot szerepébe. Ám az, hogy a rajongóknak ezzel mi a konkrét célja nem tudni, hiszen pár hónappal ezelőtt épp Selena Gomez állt ki Hailey Bieber mellett, amikor halálos fenyegetéseket kapott.

Üzent rajongóinak, hogy azonnal hagyják abba a gyűlölködést, a modell pedig Instagram-sztorin keresztül köszönte meg a gesztust.

(Glamour)