Meghan Markle és Harry herceg

Újabb balhé Harryéknél? Nem köszöntötte fel unokáit Károly király

Harry és Meghan gyermekei nem rég ünnepelték születésnapjaikat, ám a brit királyi család nyilvánosan nem köszöntette fel őket.


A kis hercegnő tavaly, néhai dédnagymamája platina jubileuma idején, 2022. június 4-én lett egyéves. Ekkor mindenki összegyűlt, hogy tisztelegjen Erzsébet királynő előtt, aki 2022 szeptemberében, alig néhány hónappal később elhunyt. De a család azért talált módot arra is, hogy boldog születésnapot kívánjanak Lilibetnek a közösségi médiában: mind Walesék, mind Károly király posztoltak egy aranyos bejegyzést.

Idén azonban nem köszöntötték fel a kislányt.

Harry és Meghan fia, Archie pedig május 6-án ünnepelte negyedik születésnapját, ami idén Károly király hivatalos koronázásának napjára esett. Nem túl meglepő, hogy aznap a királyi család meglehetősen elfoglalt volt, és nem köszöntették fel a kisfiút sem.

Meghan és Harry azonban otthonra terveztek egy partit a gyerekeikkel és néhány közeli barátjukkal. Egy forrás a New Ideának elmondta:

Nem kétséges, hogy rengeteg ajándékot fog kapni a kislány. Meghan beleszeretett a Cartier isteni zenedobozaiba. Harry pedig rábízza, hogy Meghan intézze Lili legtöbb ajándékát, de azt is elárulta, hogy több olyan brit könyvet szeretne a gyerekszobába, amelyeket gyerekkorában ő is imádott, például a Paddington medve és a Béka és varangy sorozatot.

Az Express szerint azonban Károly király fog ajándékot küldeni Lilibetnek, egy egyedi készítésű kis kerti faházikót, amely az uralkodó húgainak is volt gyermekkorában.

A királyi hivatalos honlapot pedig frissítették, és bejelentették, hogy a két gyermeket hivatalos alkalmakkor sem „Archie sussexi herceg" és „Lilibet sussexi hercegnő" néven fogják említeni.