Harry herceg és Meghan Markle a tömegnek integet

Harry herceg és Meghan Markle titulusa veszélyben van?

A királyi szakértő véleménye szerint az sem a véletlen művel, hogy Harry herceg és Meghan Markle két gyermekének, Archie-nak és Lilibetnek még nincs rangja.


Károly király hat héttel uralkodása után még mindig nem adott titulust Harry és Meghan gyermekeinek, sőt a sussexi herceg és hercegné címei is veszélyben lehetnek a királyi szakértő, Katie Nicholl elmondása szerint.

Abban az esetben, ha Harry és Meghan folytatják a királyi család elleni „merényleteiket” interjúik és kitálalásaik során, akkor a címük komoly veszélybe kerülhet – mondta a királyi szakértő.

Harry és Meghan már több interjút is adott, ezek közül az egyik legnépszerűbb az Oprah Winfrey-vel készített bombainterjújuk volt, amelyben nemcsak a királyi család tagjait kritizálták, hanem magát az intézményt is.

A királyi szakértő szerint Károly király „kegyetlen oldalát” hamar elővívhatják, ha folytatják ezt a magatartást, és ezzel nem csak gyerekeik címei forognak kockán, hanem az övék is.

Valószínűleg Károly király még azért sem adott címet unokáinak, mert várja a bizonyos források szerint idén debütáló Netflix-dokumentumsorozatot, melyet Harry és Meghan forgatott.

Ha a sorozat olyan részleteket fed fel, vagy olyan fényben tünteti fel a királyi családot, mely Károly király szerint elfogadhatatlan, akkor jó eséllyel Harry és Meghan címe is veszélybe kerül.

Nyitókép: Getty